Πρίγκιπας Harry: Μετά το σκάνδαλο θα …πολεμήσει για την πατρίδα!

Από το Λας Βέγκας… στον πόλεμο ενάντια στους Ταλιμπάν

Πρίγκιπας Harry: Μετά το σκάνδαλο θα …πολεμήσει για την πατρίδα!

​«Back to basis» που λένε και οι ξένοι για τον πρίγκιπα Harry..

Μετά το σκάνδαλο του πρίγκιπα στο Λας Βέγκας, που άναψε φωτιές στη βασιλική οικογένεια, ο γαλαζοαίματος επέστρεψε στον στρατό.

Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως «ο πρίγκιπας Harry μετατίθεται στο Αφγανιστάν για τέσσερις μήνες, ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του ως πιλότος πολεμικών ελικοπτέρων Απάτσι».

Ο ναύαρχος του Βασιλικού Ναυτικού και Διοικητής της Αεροπορικής Μοίρας, Jock Gordon, υποστήριξε πως «θα είναι μία δύσκολη και απαιτητική δουλειά για τον πρίγκιπα». Όπως καταλαβαίνετε, στόχος τους είναι να βάλουν στον σωστό δρόμο τον Harry..Μη σας πούμε ότι μπορεί να έβαλε και το χεράκι της η Βασίλισσα Ελισάβετ, ώστε να στρώσει ο εγγονός της..

Ακόμα, είπε πως «πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο να εκτελέσει τα καθήκοντά του και να του επιτρέψουμε να αφοσιωθεί στη στήριξη των στρατευμάτων της ξ��ράς».

Ο γαλαζοαίματος , σε συνέντευξη του για τα στρατιωτικά του καθήκοντα , είχε δηλώσει πως «θέλω απλά να είμαι σαν όλους τους άλλους. Να μου συμπεριφέρονται το ίδιο. Θέλω να υπηρετήσω την πατρίδα. Μου αρέσει που εκεί έχω τους φίλους μου».

Σε λίγες ημέρες, θα γιορτάσει τα 28α γενέθλια του μαζί με τους φίλους του στον στρατό.

Λέτε αυτή τη φορά να βάλει μυαλό και να βγει από εκεί άλλος άνθρωπος;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top