Έλλη Κοκκίνου: ποιά επιτυχία της ηχογράφησε με ρακόμελα;

Τι αποκάλυψε μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr!

Συνέντευξη: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ένα περιστατικό από την συνεργασία της με τον Φοίβο που δεν θα ξεχάσει ποτέ, τα μυστικά ομορφιάς της, αλλά και τις ανησυχίες της ως εργαζόμενη μητέρα, αποκάλυψε μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr η Έλλη Κοκκίνου!

Συναντήσαμε την τραγουδίστρια σε meeting που είχε ενόψει της μεγάλης συναυλίας για τα 20 χρόνια του Φοίβου, στις 24 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ. «Έχω πολλά περιστατικά να θυμάμαι από την συνεργασία μας. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ, όμως, είναι το ότι έχω ηχογραφήσει τραγούδι ζαλισμένη από τα ρακόμελα», μας είπε.

Ποιά επιτυχία της «βγήκε» από αυτό το περιστατικό;
«Ήταν το “Θα Περιμένω”», εξομολογήθηκε η Έλλη και συνέχισε: «έπρεπε να μπω στο στούντιο και να τελειώσω τον δίσκο, καθώς μετά θα έφευγα για προγραμματισμένες διακοπές και όταν γυρνούσα έπρεπε να είναι όλα έτοιμα. Δυστυχώς, άρπαξα ένα άσχημο κρυολόγημα, με άσχημο βήχα και μπούκωμα. Στον Φοίβο δεν είπα τίποτα για να μην τον αγχώσω και ένας φίλος μου Κρητικός μου συνέστησε να πιω ρακόμελο, λέγοντάς μου πως με ένα φλιτζάνι θα είμαι ok. Πράγματι, το έφτιαξα, όμως, δεν κατάλαβα ότι εννοούσε μικρό φλιτζάνι και… ήπια μια κούπα! Ηχογράφησα το τραγούδι σε τρελό κέφι!».

«Για την συναυλία του Φοίβου άφησα εκείνον να επιλέξει τα τραγούδια. Είναι μια βραδιά για εκείνον και θα πω αυτά που τον αντιπροσωπεύουν», ανάφερε η τραγουδίστρια για την συναυλία στο ΟΑΚΑ, προσθέτοντας πως όλα θα είναι και θα πάνε καλά, αλλά και αποκαλύπτοντας πως ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια είναι το «Να Με Προσέχεις».

Εμφανώς ανανεωμένη και μαυρισμένη από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Έλλη φορούσε ένα λευκό αέρινο φόρεμα που αναδείκνυε την σιλουέτα της. Όταν την ρωτήσαμε πως διατηρείται σε φόρμα, μας αποκάλυψε ότι έχει να γυμναστεί ένα χρόνο, ωστόσο, το «τρέξιμο» για τον παιδικό σταθμό που απέκτησε είναι αρκετό!

Πώς διατηρεί την γραμμή της; «Έχω δυσανεξία στη γλουτένη και αυτό με γλιτώνει από πολλές θερμίδες και φαγητά. Ωστόσο, προσέχω τι τρώω και πίνω πολύ νερό. Μπουκάλια νερού θα βρεις στο αμάξι μου και σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μου», δήλωσε και μοιράστηκε μαζί μας το καθημερινό της διαιοτολόγιο.

Η μέρα της αρχίζει με ένα καλό πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει είτε 2 – 3 φέτες ψωμί χωρίς γλουτένη με βούτυρο με χαμηλά λιπαρά, είτε δύο ολόκληρα αυγά και ένα ασπράδι με φέτα και ντομάτα. Η Έλλη τρώει επίσης ένα πολύ καλό κυρίως γεύμα και πολλά σνακ, όπως ρυζογκοφρέτες και κράκερς χωρίς γλουτένη, φρούτα και γιαούρτι.

Ούσα εργαζόμενη μητέρα και, παράλληλα, ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού, δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για το πρόβλημα που έχει προκύψει λόγω της οικονομικής κρίσης: «οι μαμάδες πλέον έχουν το δίλημμα να δουλέψουν, είτε να μείνουν στο σπίτι για να προσέχουν τα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο πλέον και ο παιδικός σταθμός είναι απαραίτητος από μία ηλικία και μετά, όχι μόνο για να έχεις κάπου να αφήσεις το παιδί σου, αλλά και επειδή εκεί μαθαίνει να σκέφτεται, να κινείται συλλογικά, να μοιράζεται και να καλύπτει βασικές του ανάγκες».

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε το «Θα Περιμένω» και φωτογραφίες της Έλλης από την συνέντευξη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top