Ελένη Φουρέιρα: «Μικρή ήμουν πορωμένη με το Κατηχητικό!»

«Είμαι 25 ετών, έχω κυτταρίτιδα και δεν στερούμαι τίποτα!»

Εσείς το γνωρίζατε πως η sexy Ελέν�� Φουρέιρα πήγαινε στο Κατηχητικό μικρή;

Και όμως…! Το αποκάλυψε η ίδια, λέγοντας:

«Μικρή πήγαινα και Κατηχητικό. Ήμουν πάρα πολύ πορωμένη! Περνάγαμε πάρα πολύ ωραία! Παίζαμε, μας πηγαίνανε εκδρομές, στην εκκλησία μαθαίναμε πράγματα, αν ξαναγύριζα το χρόνο πίσω θα πήγαινα ξανά και θα το συνέχιζα!»

Τόνισε δε, πως αν κάποια στιγμή κάνει κόρη, θα τη στείλει χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού όπως λέει, το Κατηχητικό, «μου έδωσε φοβερές βάσεις, πέρναγε η ώρα μας πάρα πολύ όμορφα και μαθαίναμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως κι εκείνη, όπως όλες οι γυναίκες, έχει κυτταρίτιδα. Ωστόσο, τρώει ο,τι θέλει:

«Όλες οι γυναίκες έχουμε κυτταρίτιδα. Όλες! Είμαι 25 και δεν στερούμαι τίποτα. Είμαι πάρα πολύ λαίμαργη. Τρώω ο,τι θέλω και γυμνάζομαι αρκετά. Τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, από 1,5 με 2 ώρες, γυμνάζομαι και κάνω στίβο. Τρώω τα πάντα. Μ΄αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Είναι φοβερή απόλαυση».

Άλλωστε όπως είπε, δεν καταλαβαίνει γιατί «πρέπει να πλασάρουμε όλα τα κορίτσια μια άλλη εικόνα στην τηλεόραση. Είναι φυσικό να έχεις κυτταρίτιδα. Είμαστε γυναίκες και έχουμε ορμόνες! Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top