Παντρεύτηκαν μυστικά Justin Timberlake και Jessica Biel;

Φουντώνουν οι φήμες στο Hollywood

Παντρεύτηκαν μυστικά Justin Timberlake και Jessica Biel;

Και μετά σου λένε οι εγχώριοι celebrities ότι δεν μπορούν να κάνουν ρούπι χωρίς να τους πάρουν από πίσω οι παπαράτσι. Τι λέτε βρε κατακαημένοι; Εδώ κοτζάμ Justin Timberlake και φαίνεται ότι κατάφερε να παντρευτεί την καλή του Jessica Biel χωρίς να τον πάρουν μυρωδιά, και δεν μπορείτε εσείς να κυκλοφορήσετε ελεύθερα;

Βούιξε σου λέει ο τόπος στο Hollywood ότι Justin και Jessica αντάλλαξαν όρκους αιώνια αγάπης μυστικά, μακριά από κάμερες και φωτογράφους, στο Jackson Hole του Γουαϊόμινγκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι που είχε αρραβωνιαστεί πέρσι, παντρεύτηκε το Σάββατο σε μια έπαυλη στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα οι καλεσμένοι τους έμειναν στο Four Season Hotel, ενώ όλοι είχαν ορκιστεί ότι δεν πρόκειται να βγάλουν άχνα για το γάμο.

Εδώ και αρκετούς μήνες ακουγόταν ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Γουαϊόμινγκ, ενώ η είδηση για το μυστικό γάμο έσκασε λίγες μόλις μέρες, αφότου η Jessica Biel σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι δεν έχει καθόλου χρόνου να σχεδιάσει το γάμο της.

Μάλιστα τότε έλεγε ότι δεν έχει ιδέα πώς θέλει να είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής της. Αν όντως λοιπόν ισχύουν οι φήμες ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε, τότε όλο αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα πολύ μελετημένο σχέδιο για να ζήσουν οι δυο τους την ημέρα του γάμου τους μακριά από ανεπιθύμητους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top