O Robert Pattinson έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Kristen Stewart

Δεν μπορεί να το χωνέψει το παιδί

Μπορεί ο Robert Pattinson να μην έχει βγάλει άχνα για το κέρατο που του φόρεσε η αγαπημένη του Kristen Stewart, όμως οι πράξεις του τα λένε όλα. Ο 26χρονος ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες, τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι που λέει και το τραγούδι.

Συντετριμμένος και πάρα πολύ θυμωμένος, ο Robert έκοψε κάθε επαφή με την Kristen και δε θέλει να τη βλέπει στα μάτια του.

Φίλοι του ζευγαριού δηλώνουν ότι πρώτη φορά τον βλέπουν τόσο πολύ στεναχωρημένο και τονίζουν ότι είναι πολύ πιθανόν Robert και Kristen να μην καταφέρουν να το ξεπεράσουν.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς έμαθε ο Pattinson τα καμώματα της καλής του γιατί μπορεί η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης Rupert Sanders να πιάστηκαν στα πράσα στις 17 Ιουλίου, όμως οι φωτογραφίες βγήκαν στο φως πριν από δύο ημέρες.

Το σίγουρο είναι ότι όπως λέει και ο λαός, ο… κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος!!!

Και μπορεί στις 22 Ιουλίου που έγιναν τα Kids Choice Awards Robert και Kristen να έδειχναν ότι δεν τρέχει τίποτα και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, όμως κάποιοι λένε τώρα ότι στα παρασκήνια διέκριναν μια ένταση ανάμεσά τους.

«Ο Robert και η Kristen είχαν μια μεγάλη και έντονη συζήτηση μακριά από ��ις κάμερες και εκείνος έδειχνε δυστυχισμένος, πληγωμένος και ξεφτιλισμένος. Εκείνη έδειχνε να τον παρακαλεί», λέει άνθρωπος που τους είδε στα παρασκήνια των βραβείων.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Robert Pattinson δεν θα μπορέσει εύκολα να συγχωρήσει την Kristen κι αυτό γιατί όπως ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι απατούν τους συντρόφους τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top