Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα: «αφήστε με στην ησυχία μου»!

Γιατί έγινε έξω φρενών η ηθοποιός;

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα: «αφήστε με στην ησυχία μου»!

Πυρ και μανία έγινε με τους παπαράτσι η Βάνα Μπάρμπα, που είδε φωτογραφίες από τις διακοπές της στα περιοδικά: «αφήστε με ήσυχη» είναι το μήνυμα που τους έστειλε, μιλώντας τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!

Topless και με brazilian είδαμε την ηθοποιό πριν από μερικές ημέρες στα περιοδικά και η Βάνα δεν κρύβει την οργή της, τονίζοντας ότι απαθανατίστηκε χωρίς να το γνωρίζει.

«Δεν μ' αφήνετε στην ησυχία μου; Δεν κάνω κάτι άλλο, κάνω ό,τι κάνει όλος ο κόσμος. Δεν μπορώ να ξέρω που είναι οι παπαράτσι», είπε τηλεφωνικά στο Star η ηθοποιός και πρόσθεσε: «ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα. Δηλαδή εγώ πρέπει να απολογηθώ για κάτι που κάνει όλος ο κόσμος στην παραλία. Δηλαδή τι είναι αυτό; Είμαι κάπου, σε μια ερημιά, με το παιδί μου, με τις φίλες μου. Δεν το καταλαβαίνω, μ' έχουν πάρει εκατό τηλέφωνα, είναι γελοίο το θέμα».

Οι φωτογραφίες της ηθοποιού, πάντως, προκάλεσαν ουκ ολίγα σχόλια και η ίδια δίνει την απάντησή της σε εκείνους που «στόλισαν» την hot εμφάνισή της.

«Είναι ενοχλητικό γιατί πρέπει μονίμως να απολογούμαι για κάτι που είναι τόσο φυσικό για όλους και για εμάς είναι κάτι άλλο. Ειλικρινά σας μιλάω, έχουμε τόσα θέματα όλοι. Το βρίσκω και λίγο αστείο, δηλαδή έλεος! Πραγματ��κά, πιστέψτε με, περνάμε όλοι τόσο δύσκολα που δεν είναι τώρα για να ασχολούμαστε μ' αυτά κι ας μ' αφήσουν στην ησυχία μου. Δεν ενοχλώ κανέναν», ανάφερε η Βάνα, που, προς το παρόν, δεν σκέφτεται να στραφεί νομικά εναντίον των παπαράτσι που την απαθανάτισαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top