Gusttavo Lima: ο Βραζιλιάνος που «σαρώνει» στα charts!

Ποιός είναι ο 23χρονος που μας ξεσηκώνει με το «τσε τσερερέ τσε» του;

Ένας νεαρός Βραζιλιάνος μας κάνει φέτος το καλοκαίρι να χορεύουμε στον ρυθμό του και να τραγουδάμε «τσε τσερερέ τσε τσε»: ο λόγος για τον Gusttavo Lima, τον τραγουδιστή του «Balada Βoa» που σίγουρα έχεις ακούσει τουλάχιστον μία φορά στο ραδιόφωνο ή σε κάποια έξοδό σου!

Ο Nivaldo Batista Lima, όπως είναι το όνομά του, γεννήθηκε στη Βραζιλία στις 3 Σεπτεμβρίου του 1989 και στην πατρίδα του είναι ιδιαίτερα γνωστός εδώ και χρόνια.
Ακολουθώντας την… πεπατημένη του Michel Telo (βλέπε «Ai Se Eu Te Pego») αποφάσισε να βγάλει το τραγούδι του «Balada Boa» στην ευρωπαϊκή μουσική αγορά και… «έπιασε»!

Ο Gusttavo ασχολείται με το τραγούδι από τα 9 του χρόνια, οπότε και έγινε σολίστ σε μία χορωδία, τραβώντας την προσοχή με την ερμηνεία του στο «E o Amor» των Zeze di Camargo και Luciano.

Το 2009 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο «Revelacao», ενώ το 2010 ακολούθησε το «Inventor dos Amores» που πούλησε πάνω από 15.000 αντίτυπα και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα charts της Βραζιλίας. Ένα χρόνο αργότερα, ο νεαρός τραγουδιστής εμφανίστηκε ενώπιον 60.000 θεατών στο φεστιβάλ «Fenamilho», όπου και ηχογράφησε το «Gustavo Lima e Voce», που του χάρισε ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση και επιτυχία. Σε αυτό τον δίσκο περιλαμβάνεται και το «Balada Βοa» που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των ελληνικών ραδιοφωνικών charts και παίζει σχεδόν σε όλα τα beach bars και clubs της χώρας μας!

Μάλιστα, το «Balada Boa» γνώρισε στιγμές δόξας με τον Neymar, τον ποδοσφαιριστή που έκανε ευρύτερα γνωστό και το «Αi Se Eu Te Pego», ενώ φέτος ο Gusttavo ξεκίνησε το πρώτο του tour εκτός Βραζιλίας.

Δείτε στο βίντεο το clip του «Balada Boa» και δείτε φωτογραφίες του Gusttavo

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top