Πάρτι μόδ��ς και μουσικής στο Γκάζι για καλό σκοπό!

Μάθε τις λεπτομέρειες για τους Μοδάτους Astronauts

Πάρτι μόδας και μουσικής στο Γκάζι για καλό σκοπό!

Για καλό σκοπό ενώνονται η μόδα και η μουσική, αύριο, Τετάρτη, 25 Ιουλίου, στο Γκάζι: οι Astronauts δυναμιτίζουν ξανά την Αθήνα και το «Mamacas» μεταμορφώνεται στον πιο μοδάτο «ναό της house» στην Ελλάδα, με ελεύθερη είσοδο!

Το γνωστό club-restaurant στο Γκάζι θα φιλοξενήσει δύο ιδιαίτερα ταλαντούχους σχεδιαστές. Ήρα Λιμνιωτάκη (H-era) και Nassos Ntotsikas, που βραβεύτηκαν στην 11η Athens Xclusive Designers Week, θα προβάλλουν τις ξεχωριστές δημιουργίες τους προβοκάροντας fashionistas και clubbers. Η H-ēra θα παρουσιάσει μέρος από τις δύο τελευταίες της συλλογές «Color me summer» (Άνοιξη-Καλοκαίριs 2012) και «Fairy Dust» (Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013), ενώ ο Νάσος την τρίτη του συλλογή με τίτλο «Deep Sea» (Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-13), που αποτελείται αποκλειστικά από πλεκτά Υψηλής Ραπτικής.

Guest εμφάνισεις θα κάνουν η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού από τους «Βασιλιάδες», η ηθοποιός Ρόμυ Βασιλειάδη, η διεθνής DJ και ηθοποιός Ladydust και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Δημοπούλου, ενώ δεν θα λείψουν τα top models, όπως οι Θάλεια Γιαννακοπούλου και Ίνα Παλαμά.

Μουσικά θα «ντύσουν» το πάρι ο DJ Skinny, o oποίος έδωσε ρεσιτάλ στα dexx και στο πρώτο πάρτι του team με τις διεθνείς DJS και πρώην super models Hanna Hansen και Marie Claire και ο Fani Fuego.

Η εκδήλωση θα έχει και φιλοζωικό χαρακτήρα, αφού σε ειδικό χώρο στο «Mamacas» θα συγκεντρώνονται χρήματα για τη φιλοζωική κοινότητα «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου», μια ομάδα εθελοντών που μεριμνά για τα αδέσποτα της περιοχής κι αποσκοπεί στην υιοθεσία τους.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30 - μην το χάσετε!​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top