Ζώδια και διακοπές σε ελληνικά νησιά: "Πάρε το Λιοντάρι... και κάντο στέμμα μου!"

Στους Παρθένους μη μιλάτε για ακρογιαλιές και αστέρια.. από την Παρθένα Αστεριάδου

Ζώδια και διακοπές σε ελληνικά νησιά: "Πάρε το Λιοντάρι... και κάντο στέμμα μου!"
Από την Παρθένα Αστεριάδου​
Τα ελληνικά νησιά είναι ιδανικά για να ζήσετε «Όνειρα θερινός νυκτός», αλλά δεν αρκούν μόνα τα παραδεισένια τοπία και οι καταγάλανες παραλίες… αν η παρέα σας δεν… συνδράμει σ’ αυτό το όνειρο! Το star.gr και η Παρθένα Αστεριάδου συνεχίζουν και σήμερα την αστρολογική και συνάμα νησιώτικη περιπλάνηση στη συμπεριφορά των ζωδίων και σε ποιο προορισμό ενδέχεται να τους πετύχετε!
Μύκονος: Μη σας κάνει εντύπωση αν βρεθείτε στη Μύκονο και συναντήσετε ολόκληρες αγέλες των εκπροσώπων του ζωδίου του Λέοντα! Τόσο πολύ… που άνετα θα μπορούσαν να καθιερώσουν το μέρος και για ετήσιο αστρολογικό συνέδριο των «βασιλιάδων του ζωδιακού!» Μα πού αλλού να πάνε;;; Grande καταστάσεις, κοσμοπολίτικες εξόδους, celebrities και ατέλειωτα σοκάκια!! Πού χρησιμεύει αυτό;; Μα πώς θα σουλατσάρουν, για να τους δει οόοοοοολο το νησί, αν δεν έχει πολλά σοκάκια;;! Τους αναγνωρίζετε εύκολα από την εμφάνιση τους, αφού είναι τόσο loud.. που σας ξεκουφαίνει σε απόσταση χιλιομέτρων! Τώρα, αν έχετε σύντροφο Λέοντα να ξέρετε να πάρετε μαζί σας τα «καλά» σας… (ναι, μέχρι και την τουαλέτα που είχατε αγοράσει για το γάμο της ξαδέλφης σας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο)…, γιατί θέλει να δείξει ο Λέων… τι αστέρι κυκλοφορεί πλάι του!
Αμοργός/ Πάτμος: Βασικά τους Παρθένους παίζει να τους συναντήσετε από το Καστελόριζο μέχρι τη Γαύδο…. αρκεί το μέρος να είναι πεντακάθαρο, η φύση να μην έχει μαμούνια-ζουζούνια, οι παραλίες να μην έχουν πολύ ψιλή άμμο, να έχει φτάσει ο πολιτισμός στο νησί που βρίσκονται, να πιάνει το 3G στην παραλία… εεε να βρίσκουν και κάτι που να δίνει ένα ενδιαφέρον, ένα νόημα στις διακοπές τους! Αν δεν έχουν όλα αυτά.. θα τους αναγνωρίσετε επειδή θα γκρινιάζουν όλη την ώρα!! Αν τώρα έχετε ��ύντροφο Παρθένο και η σχέση σας είναι στα καλά της… να ξέρετε ότι τίποτα απ’αυτά δεν θα συμβεί…, αφού οι Παρθένοι είναι προσαρμοστικοί στις καταστάσεις, ειδικά όταν βρίσκονται με το ταίρι τους! Εεε τώρα κι εσείς δεν είναι ανάγκη να τους κάνετε τα νεύρα κρόσσια, με το να ξαπλώνετε σε καθαρά σεντόνια μετά τη θάλασσα, χωρίς να έχετε κάνει μπάνιο πρώτα!!
Κεφαλονιά: Εκεί που υπάρχει αρμονία της φύσης, ηρεμία, ισορροπία γαλάζιου και πράσινου θα συναντήσετε τους Ζυγούς! Αφού βέβαια, καταφέρουν να αποφασίσουν ποιο νησί του Ιονίου να διαλέξουν! Comme il faut οι Ζυγοί, πάντα περιποιημένοι χωρίς πολλές εξάρσεις στην εμφάνιση τους (…είναι αυτοί οι τύποι που έχουν τα Polo σε όλα τα χρώματα), θα είναι οι πιο ήρεμοι και χαλαροί στην περατζάδα στο λιμάνι! Αγκαζέ με το ταίρι τους, χαλαρές συζητήσεις, λίγο βαρκάδα με φεγγάρι… έτσι θα είναι οι διακοπές σας με Ζυγό. Στην Κεφαλονιά θα βρει την ισορροπία και την αρμονία της φύσης που ψάχνει, ενώ θα έχει την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει εντυπωσιακά τοπία… αλλά και να απολαύσει καλό φαγητό, χωρίς να βουλιάζει το νησί από party animals!
Μάλια: Μαντέψτε! Πού πήγαν οι Σκορπιοί;; Στα Μάλια της Κρήτης είναι καλέ!! Αφ’ενός η αστρολογική τους φύση θυμίζει πολύ τους Κρητικούς… (..αγαπάνε βαθιά, είναι ισχυρογνώμονες, είναι κτητικοί και διεκδικητικοί) και αφ’ετέρου στα Μάλια θα βρουν ζωντάνια, non stop διασκέδαση και πολλές ερωτικές… επιλογές! Ελεύθερες… γιατί με δεσμευμένες δεν πηγαίνουν! Οι Σκορπιοί ακόμα και στις διακοπές τους θέλουν να ζουν με ένταση, πάθος και έρωτα! Αλλιώς δεν είναι διακοπές γι’ αυτούς! Αν έχετε σύντροφο Σκορπιό, να ξέρετε ότι η ολοήμερη επαφή σας θα σας δώσει την ευκαιρία να τον απολαύσετε σε εξαντλητικά ωράρια σεξ αλλά να θυμάστε: Ουε και αλίμονο σας, αν γυρίσετε το βλέμμα σας στον τύπο που πίνει δίπλα σας το ποτό του! Ποιος είδε το Σκορπιό και δεν τον φοβήθηκε μετά!
Αν θέλετε να εημερωθείτε για τους προορισμούς και τα ζώδια που αναρτήθηκαν χθες πατήστε εδώ
Οι προορισμοί και τα ζώδια που υπολείπονται ... έρχονται αύριο!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top