«Ο Stallone φταίει για το θάνατο του γιου του»

Δριμύ κατηγορώ από τον ανιψιό του ηθοποιού

«Ο Stallone φταίει για το θάνατο του γιου του»

Μπορεί ο Sylvester Stallone να εξέδωσε μια συγκινητική ανακοίνωση για το χαμό του πρωτότοκου γιου του Sage, λέγοντας ότι θα ζει το υπόλοιπο της ζωή του με τον πόνο της απώλειάς του, όμως μία μέρα μετά ο ανιψιός του ξεσπά και τον κατηγορεί ότι εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του, γιατί τον παραμελούσε συνεχώς.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Edd Filiti ο 18χρονος ανιψιός του ηθοποιού υποστηρίζει ότι ο Stallone είχε βγάλει εντελώς από τη ζωή του τον γιο του, προκαλώντας του μεγάλη απογοήτευση. Μάλιστα όταν ο Sage τον πήρε τηλέφωνο στις 6 Ιουλίου για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του, ο Sly δεν σήκωσε καν το τηλέφωνο και δεν μπήκε στον κόπο να τον πάρει πίσω.

Από τα πυρά του δε γλίτωσε ούτε η τωρινή σύζυγος του ηθοποιού Jennifer Flavin, για την οποία υποστηρίζει ότι είναι η κύρια αιτία που απομακρύνθηκαν πατέρας και γιος.

«Τι λάθος έκανε; Που πήρε να σου πει χρόνια πολλά; Ούτε εσύ ούτε εκείνος δεν μπορούσατε να τον π��ρετε πίσω στο τηλέφωνο. Το μόνο που ήθελε ήταν ο πατέρας του. Ξέρω ότι δε σε νοιάζει για ότι έγινε, όμως θα σε νοιάξει όταν θα πέσει πάνω σου η κατακραυγή του κόσμου. Με αηδιάζετε και οι δυο σας», έγραψε ο νεαρός και συνέχισε με την επίθεσή του να στρέφεται στη σύζυγο του Stallone.

«Jennifer Flavin κέρδισες. Διέλυσες αυτή την οικογένεια και πήρες το έπαθλό σου. Συγχαρητήρια. Είπες ότι τώρα εσύ είσαι η οικογένειά του και δεν μας χρειάζεται εμάς. Για να δούμε πόσο θα σε χρειαστεί μετά από αυτό».

Πάντως ο νεαρός φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα πικρά του λόγια και πολύ γρήγορα τα έσβησε από τη σελίδα του.


«Έκανα ένα λάθος. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος και δεν κατάφερα να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου», έγραψε.

Η κηδεία του γιου του Sylvester Stallone θα γίνει αύριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top