Stan: «είμαι παιδί της οικογένειας»

Τι λέει για τα προσωπικά του και την επιτυχία που γνωρίζει;

Stan: «είμαι παιδί της οικογένειας»

Για την ανταπόκριση του κόσμου, τα προσωπικά του, αλλά και την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά, μίλησε στην κάμερα του Star ο Stan, που ξεσήκωσε την νεολαία σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας!

«Ποτέ δεν περίμενα αυτή την ανταπόκριση! Είχα το όνειρο, δούλευα πολύ σκληρά γι' αυτό καθημερινά. Ο κόσμος διψάει για καινούργια πράγματα, για καινο��ρια μουσική», είπε ο νεαρός καλλιτέχνης, προσθέτοντας πως δεν έχει προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει.

Οι θαυμάστριες… ουρλιάζουν σε κάθε του εμφάνιση και ο Stan δηλώνει, όχι μόνο παιδί της οικογένειας, αλλά και ελεύθερος! «Αν βρω κάποια κοπέλα δεν θα 'ναι σίγουρα του χώρου. Νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα. Ο κόσμος αντιμετωπίζει φοβερά οικονομικά προβλήματα, τι τους νοιάζει με ποιά τα έχει ο Stan και αν τα έχει ο Stan», είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός από τραγουδιστής, είναι συνθέτης και στιχουργός, έχοντας υπογράψει πολλά από τα τελευταία hits, μεταξύ των οποίων το «Τώρα» του Σάκη Ρουβά: «τα κομμάτια γράφονται για συγκεκριμένους ανθρώπους πάντα. Θα ήμουν παράλογος αν έλεγα ένα κομμάτι που ταίριαζε γάντι στον Σάκη Ρουβά».

«Τέτοιοι άνθρωποι, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, άνθρωποι μεγάλοι που έχουν μια ιστορία πίσω τους, έχουν πράγματα να δώσουν πολλά και υπάρχει λόγος ύπαρξης. Αν λείψουν μία μέρα, θα λείψουν από τη μουσική σκηνή», κατέληξε ο Stan.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top