Μπ. Στόκας: «Ζούμε στην εποχή της αλήθειας»

Οργώνει την Ελλάδα μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Μπ. Στόκας: «Ζούμε στην εποχή της αλήθειας»
Μπάμπης Στόκας και Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή τον περασμένο χειμώνα σε μια συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Εκεί λοιπόν γεννήθηκε η ιδέα για τη φετινή τους συνεργασία. Με μειωμένος εισιτήριο, οργώνουν όλη την Ελλάδα σε μια περιοδεία γεμάτη μουσική.

Οι δύο καλλιτέχνες, καλεσμένοι της Πόπης Τσαπανίδου μίλησαν και για τις δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα μας, παραμένοντας όμως αισιόδοξοι για το μέλλον.

«Ζούμε στην εποχή της αλήθειας. Δεν μπορεί ο καθένας να κρυφτεί, ούτε μπορεί να κάνει ότι θέλει να ακούσει κάτι άλλο, από αυτό που πρέπει να ακούσει. Από αυτό σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Μέχρι πρότινος δεν ακούγαμε την πραγματικότητα, είχαμε δικές μας πραγματικότητες όλοι. Ξέραμε όλοι ότι κλέβουνε, ξέραμε πώς ήταν η κατάσταση, αλλά ήταν μακριά από εμάς. Τώρα όμως η πραγματικότητα χτυπάει το σπίτι του καθενός. Κάθεται στο ��αλόνι και βλέπει μαζί σου τηλεόραση. Είδαμε μια εποχή φόβου και τρομοκρατίας, αλλά ποτέ ο φόβος δε νίκησε την ελπίδα. Εγώ θέλω να ελπίζω. Ελπίζω ότι είμαστε στον πάτο και μόνο προς τα πάνω μπορούμε να πάμε», είπε ο Μπάμπης Στοκας.

Αισιόδοξη για το μέλλον και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία τόνισε ότι κύριο μέλημα όλων είναι το τι κόσμο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

«Ένα από τα πράγματα που διεκδικούμε αυτή την περίοδο είναι η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η σχέση. Λένε ότι η Ευρώπη θα αρχίσει να ισορροπεί σε πέντε, δέκα χρόνια. Αυτή είναι η πιο αισιόδοξη πλευρά που μπορούμε να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top