Jennifer Aniston: Ποιοι είναι οι άντρες της ζωής της;

Aπό τον Brad στον…Justin!!

Jennifer Aniston: Ποιοι είναι οι άντρες της ζωής της;

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

H Jennifer Aniston έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα και μετά από τον ονειρεμένο γάμο της με τον Brad Pitt οι Έλληνες έχουμε βάλει στόχο να το παντρέψουμε το κορίτσι…. Μια που στεναχωρηθήκαμε με τον χωρισμό της και μια που θέλουμε να βρει κάποιον ακόμα καλύτερο από τον Pitt.

Πόσοι άντρες έχουν περάσει α��ό το πλευρό της ηθοποιού;

Τα μέσα άρχισαν να ασχολούνται μαζί της από τον Μάιο του 1998.Γιατί; Τότε η Jennifer ξεκίνησε τα… ερωτικά ραντεβουδάκια με τον κούκλο Brad Pitt.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του 2000 στο Μαλιμπού. Δυστυχώς, ο Brad γνώρισε την Aniston για την Angelina Jolie.

Το κορίτσι δεν έμεινε μόνο, αφού αμέσως μετά το διαζύγιο της, τα έφτιαξε με τον Vince Vaughn, όπου και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Break-Up». Από τον Σεπτέμβρη του 2006 ξεκίνησαν τα προβλήματα στη σχέση τους οπότε και κράτησε μέχρι τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη η Jen!

Τον Φεβρουάριο του 2008 ξεκίνησε να βγαίνει με τον τραγουδιστή John Mayer. Χώρισαν τον Αύγουστο του ίδιου έτους, ενώ έδωσαν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους και τα ξαναβρήκαν τον Οκτώβρη…. Δυστυχώς, ούτε αυτός ήταν ο κατάλληλος για την γλυκιά ηθοποιό, αφού τον Μάρτιο χώρισαν!

Και φτάνουμε (μάλλον)στον κατάλληλο σύντροφο της Aniston με τον οποίο σκέφτεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, τον Justin Theroux.

Τον Μάιο του 2011 η Jennifer γνώρισε τον Just και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας μεγάλος έρωτας…

Τον Ιανουάριο του 2012 το ζεύγος αγόρασε σπίτι στο Λος Άντζελες έναντι 22εκατομμυρίων δολαρίων.

Λέτε αυτός να είναι ο δεύτερος και τελευταίος της σύζυγος μετά τον Brad; Κατάφερε επιτέλους να βρει το ταίρι της μετά από τον δύσκολο χωρισμό με τον πανέμορφο Brad;

Το μέλλον θα δείξει και μακάρι να παντρευτούν και στην Ελλάδα τα παιδιά..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top