Chris Brown: Κέρασε δυο μπουκάλια σαμπάνιας τη Rihanna!

Το πρώην ζευγάρι στο ίδιο club στη Νέα Υόρκη

Και ποιος δε θυμάται τις σοκαριστικές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει με τη Rihanna χτυπημένη με μώλωπες στο πρόσωπο. Το πρώην ζευγάρι, μετά τον χωρισμό του το 2009 και το ξύλο του Chris Brown στη Rihanna δεν ξαναμίλησε..

Το Σάββατο το βράδυ βρέθηκαν στο ίδιο club στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με άτομο που βρέθηκε στο μαγαζί, το πρώην ζεύγος δεν αντάλλαξε ούτε ματιά. Κάθισαν σε μακρινά τραπέζια, οπότε και να ήθελαν ��ε μπορούσαν να κοιταχτούν.

Σίγουρα η Riri δεν θέλει να τον ξαναδεί, ούτε να έχει την όποια επαφή μαζί του, αλλά ο τραγουδιστής είπε να κάνει μια προσπάθεια επανασύνδεσης, οπότε και έστειλε δυο μπουκάλια σαμπάνιας στο τραπέζι που καθόταν το κορίτσι.

Η τραγουδίστρια μάλιστα πήγε αμέτρητες φορές στο μπάνιο και μπορεί να πέρασε δίπλα από το τραπέζι του πρώην συντρόφου της, αλλά τα βλέμματα τους δε συναντήθηκαν.

Να σας υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες σε ένα άλλο club στο Λος Αντζελες, η Rihanna ήρθε τετ-α-τετ με τον Chris και την νυν κοπέλα του, Karreueche Tran. Καταλαβαίνετε τον μορφασμό (ξινίλας) που θα πήρε η Riri μόλις τους είδε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top