Η Eva Mendes θα γνωρίσει τη… μαμά του Ryan Gosling

Πάμε ολοταχώς για κουφέτα

Η Eva Mendes θα γνωρίσει τη… μαμά του Ryan Gosling

Τα πράγματα σοβαρεύουν πολύ από ότι φαίνεται για τον Ryan Gosling και την Eva Mendes. Κι αυτό γιατί όπως μαθαίνουμε ο γνωστός ηθοποιός ζήτησε από την καλή του να γνωρίσει τη… μαμά του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Κι εκείνη όμως δεν του χάλασε χατίρι κι έτσι έφτασε μέχρι τον Καναδά για να τον συνοδεύσει στην τελετή αποφοίτησης της μητέρας του Ryan από το κολέγιο!

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε λίγο μετά την τελετή με τον Ryan να είναι κάπως… συγκινημένος από το κατόρθωμα της μητέρας του και την Eva να χαμογελά με ικανοποίηση, αφού μάλλον η πρώτη συνά��τηση με τη… μέλλουσα πεθερά πήγε αρκετά καλά.

Φυσικά έγινε κανονικός χαμός στο κολέγιο με το που είδαν τους δύο ηθοποιούς. Αφού σου λέει οι φοιτητές αντί να έχουν το μυαλό τους στην τελετή το είχαν στο Twitter όπου ανέβαζαν σχόλια και φωτογραφίες από την εμφάνιση του ζευγαριού.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου οχτώ μήνες και παρά τις φήμες περί χωρισμού, οι δυο τους είναι μαζί και ερωτευμένοι. Μάλιστα μετά από την τελετή αποφοίτησης το ζευγαράκι πήγε και μια βολτούλα στους καταρράκτες του Νιαγάρα για να της δείξει ο Ryan τις ομορφιές της πατρίδας του.

Άντε παιδιά και γρήγορα κουφέτα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top