Στημένα τα καλλιστεία Μις Ηνωμένες Πολιτείες;

Έξαλλος ο Donald Trump από τις καταγγελίες

Στημένα τα κ��λλιστεία Μις Ηνωμένες Πολιτείες;
Ποιος είδε τον Donald Trump και δεν τον φοβήθηκε!!!! Έξαλλος σου λέει έγινε ο Αμερικανός μεγιστάνας όταν άκουσε τη Μις Πενσυλβανία Senna Monnin καταγγέλλει ότι ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Ηνωμένες Πολιτείες που έγινε πριν λίγες μέρες ήταν στημένος.

Η Μις Πενσυλβανία μέσω του προφίλ της στο Facebook υποστηρίζει ότι είχε δει η ίδια τη λίστα με τις πέντε φιναλίστ από μια άλλη υποψήφια για τον τίτλο, πριν καν ακόμα αυτός ξεκινήσει.

Μάλιστα καταγγέλλει τον Οργανισμό Μις Υφήλιος για δολιότητα, ανηθικότητα, ασυνέπεια και αχρηστία, προκαλώντας την οργή του Donald Trump που έχει και τα δικαιώματα των καλλιστείων.

Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος υποστηρίζει ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο κάνει καταγγελίες τώρα η Monnin είναι γιατί δεν επελέγη η ίδια ανάμεσα στις 15 φιναλίστ.

Ανακοίνωσε δε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον της Μις Πενσυλβανία και ότι ο μοναδικός λόγος που παρέδωσε το στέμμα της ήταν γιατί δε συμφωνεί με την απόφαση του Οργανισμού να δέχεται πλέον και διαγωνιζόμενες που έχουν κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top