Δείτε: μεγάλη συναυλία για τον Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ

Αγαπημένοι καλλιτέχνες τραγούδησαν για τα 30 του χρόνια στη μουσική

Δείτε: μεγάλη συναυλία για τον Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ

Τριάντα χρόνια δημιουργίας συμπλήρωσε ο Λάκης Παπαδόπουλος και δεκάδες αγαπημένοι καλλιτέχνες τον τίμησαν με μια μεγάλη συναυλία, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχουμε ξεχωρίσει και αγαπήσει!

«Κάνω κομμάτια με αγάπη, πόνο και συμπόνοια. Το αγαπώ το τραγούδι, δεν το κάνω για να πεταχτεί», είπε ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ στην κάμερα του Star.

Τη συναυλία άνοιξε ο ίδιος, ευχαριστώντας το κοινό για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και ερμηνεύοντας το «Δικαίωμα Στο Όνειρο».

Ένας – ένας οι φίλοι του ανέβηκαν στη σκηνή και πήραν το μικρόφωνο: Αρλέτα, Γιάννης Γιοκαρίνης, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Μπλε, Σάκης Μπουλάς, Γιώτα Νεγκα, Onirama, Βασίλης Παπακωνσταντίνο��, Δημήτρης Πουλικάκος και Μπάμπης Στόκας ένωσαν τις φωνές τους.

Σημαντική ήταν και η συμμετοχή του κόσμου, που κατέκλυσε τον χώρο και τραγούδησε μαζί με τον Λάκη ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, το «Για Να Σ’ Εκδικηθώ».

Η 4ωρη συναυλία ολοκληρώθηκε με τον σημαντικό τραγουδοποιό να παρουσιάζει μια διασκευή που έκανε στο τραγούδι «Ο Χάρος Βγήκε Παγανιά» των Δήμου Μούτση και Μάνου Ελευθερίου, που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν ο Δημήτρης Μητροπάνος, ενώ η αυλαία έπεσε με όλους τους καλλιτέχνες στη σκηνή να τραγουδούν τα «Ήσυχα Βράδια»!

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με πλάνα από την συναυλία και δηλώσεις των καλλιτεχνών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top