Jennifer Lopez: το απόγευμα με τον Marc Anthony, το βράδυ με τον Casper Smart!

Η τρυφερή αγκαλιά και το γλυκό φιλί στον πρώην σύζυγο της

Δεν την προλαβαίνουμε την Jennifer Lopez. Τη μια τη βλέπουμε με τον πρώην σύζυγο της Marc Anthony, και την άλλη με τον μικρότερο αγαπημένο της, Casper Smart.

Όχι δεν το παίζει «διπλό ταμπλό» η Λατίνα star. Απλά με τον Marc Anthony συναντήθηκαν στη σκηνή του reality “Q’Viva The Chosen”, όπου έδειχναν πιο κοντά και πιο αγαπημένοι από ποτέ, περπατώντας… χεράκι χεράκι!

Μάλιστα κάποια στιγμή, μπροστά στους χιλιάδες θεατές του show, οι δυο σύζυγοι αγκαλιάστηκαν πολύ τρυφερά, δίνοντας ο ένας στον άλλον ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, με τον τραγουδιστή να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός προς την JLo!

H 43χρονη Λατίνα πάλι, ήταν πολύ πιο συγκρατημένη. Ωστόσο εκεί που τα έδωσε όλα, ήταν όταν ανέβηκε solo στη σκηνή, και τα έδωσε όλα, φορώντας μερικά πολύ καυτά κορμάκια που αναδείκνυαν τις καμπύλες της.

Το ίδιο βράδυ πάλι, η Lopez αφιέρωσε τη νύχτα στον νεαρό αγαπημένο της, Casper Smart. Φόρεσε τα καλά της και τον πήγε για clubbing.

Οι δυο τους, έκατσαν στο VIP κομμάτι του club, ενώ όλη τη νύχτα δεν σταμάτησαν να χορεύουν, με τον 25χρονο αγαπημένο της να της χτυπά παλαμάκια, και την Lopez να… το κουνά στο ρυθμό τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top