Σταρ που έγιναν… αγνώριστοι για να πάρουν ένα ρόλο!

Έχασαν ή πήραν κιλά εν μία νυκτί

Σταρ που έγιναν… αγνώριστοι για να πάρουν ένα ρόλο!
Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Με… άνεση και ευκολία χάνουν ή «βάζουν» κιλά για έναν ρόλο οι επώνυμοι, με κάποια παραδείγματα να είναι τρανταχτά! Το star.gr σου παρουσιάζει τις αυξομειώσεις βάρους που έβγαλαν μάτι…

Πετσί και κόκαλο για να παίξει τον «Ναυαγό» έγινε ο Tom Hanks (χώρια τα μούσια και την μαλλιούρα που άφησε), ενώ η Charlize Theron βραβεύτηκε με… Όσκαρ για τα κιλά που πήρε προκειμένου να υποδυθεί την serial killer στο «Monster»!

Εν ριπή οφθαλμού πήρε 27 κιλά ο Robert De Niro για να γίνει ο μποξέρ Jake La Motta στο «Raging Bull», στρουμπουλούλα έγινε η Renee Zellweger για το «Ημερολόγιο της Bridget Jones» (μετά επανήλθε βεβαίως), ακολουθώντας πιστά τον Jared Leto που χρόνια πριν έτρωγε την μία πίτσα μετά την άλλη (όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος) προκειμένου να παχύνει και να υποδυθεί τον δολοφόνο του John Lennon, Mark David, στο «Chapter 27».

Από τσιλιβήθρας… «τούμπανο» έγινε ο Christian Bale παίζοντας αφενός στο «The Machinist» και αφετέρου στο «Batman Begins», την ώρα που ο Matt Damon έκανε το ίδιο για τον «Ταλαντούχο Κύριο Ripley» και το «The Informant».

Πιο αδύνατη από ποτέ κατέληξε η Megan Fox για το sequel των «Transformers» , σε αντίθεση με την Fergie των Black Eyed Peas που πήρε ρόλο στο «Nine» χάρη στα περίπου 5 κιλά που «έβαλε».

Τέλος, σοκαριστική ήταν η αλλαγή του 50 Cent, ο οποίος έγινε πραγματικά άλλος άνθρωπος χάνοντας πάνω από 27 κιλά, για να υποδυθεί τον αθλητή που πάσχει από καρκίνο στο «Things Fall Apart»!


Δείτε στις φωτογραφίες την... μεταμόρφωση των σταρ για έναν ρόλο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top