Έλαμψαν με... διαμάντια οι σταρ στις Κάννες

Δείτε τα κοσμήματα της τελετής έναρξης του φημισμένου φεστιβάλ

Έ��αμψαν με... διαμάντια οι σταρ στις Κάννες
Με κοσμήματα μεγάλης αξίας και εκτυφλωτικής ομορφιάς περπάτησαν σταρ και διεθνείς προσωπικότητες στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του φετινού Φεστιβάλ Καννών. Εκτός από τα ρούχα που επέλεξαν, τα βλέμματα μαγνήτισαν και τα αξεσουάρ με πολύτιμους λίθους.

Η οικοδέσποινα της τελετής έναρξης, Berenice Bejo, επέλεξε ένα δαχτυλίδι με ροζ και λευκό χρυσό 18 καρατίων με ένα ρουμπίνι οβάλ (21 καράτια), ροζ διαμάντια και μπριγιάν, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ και λευκό χρυσό 18 καράτια με δύο διαμάντια πουάρ (20 καράτια), διαμάντια πουάρ και κίτρινα διαμάντια, ένα μπρασελέ σε ροζ και λευκό χρυσό 18 καράτια με fancy χρωματιστά διαμάντια και διαμάντια όπως επίσης και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καράτια με fancy colours διαμάντια και διαμάντια φορεμένα σαν καρφίτσα.

Με ένα από τα σετ του οίκου Chopard προς τιμήν της Marilyn Monroe -κολιέ σε λευκό χρυσό 18 καράτια με διαμάντια χάντρες (151.64 καράτια), διαμάντια σε σχήμα καρδιάς (30.72 καράτια) και διαμάντια (18.53 καράτια) με ασορτί σκουλαρίκια- περπάτησε στο κόκκινο χαλί η Eva Herzigova, ενώ κολιέ 18 καρατίων με διαμάντια σε σχημα πουάρ και διαμάντια, ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι σε πλατίνα με διαμάντι cushion-cut 10 καράτια και μπριγιάν έβαλε η Lana Del Rey.

Με σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό με καφέ διαμάντια, αλλά και δαχτυλίδι με καφέ διαμάντια πόζαρε η Jane Fonda, ενώ σκουλαρίκια από τιτάνιο και ένα δακτυλίδι σε ρόζ χρυσό 18 καρατιών επέλεξε η Virginie Ledoyen.

Η Freida Pinto εμφανίστηκε με κοσμήματα Chopard με διαμάντια μαρκίζ, σμαράγδια και μπριγιάν και η Dolores Chaplin με δαχτυλίδι 18 καρατίων και ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό με fancy color, pear shaped διαμάντια, ροζ διαμάντια, κίτρινα διαμάντια, καφέ διαμάντια και μπριγιάν.

Τέλος, η πρόεδρος της Chopard, Caroline Scheufele, φόρεσε μια ζώνη σε λευκό χρυσό με fancy-cut διαμάντια, σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με rose-cut διαμάντια και ένα μπρασελέ από τιτάνιο με διαμάντια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top