Επέτειος στην ελληνική showbiz: ποιοί «κλείνουν» 15 χρόνια γάμου;

Κάνε κλικ και μάθε ποιοί γιορτάζουν σήμερα

Επέτειος στην ελληνική showbiz: ποιοί «κλείνουν» 15 χρόνια γάμου;
Επέτειο έχει σήμερα ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz: Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή συμπληρώνουν 15 χρόνια έγγαμου βίου και το star.gr κάνει ένα flashback στη ζωή του ζευγαριού, αλλά και την πρώτη τηλεοπτική πρόταση γάμου στη χώρα μας!

Οι δύο τραγουδιστές παντρεύτηκαν σαν σήμερα το 1997 στο κτήμα Νάσιουτζικ, σε μια λιτή και σεμνή τελετή, παρουσία πολλών καλεσμένων, στους οποίους περιλαμβάνονται συνάδελφοι και φίλοι του ζευγαριού. Η Καίτη φοράει ενα απλό νυφικό, ρομαντικού ύφους, δημιουργία της καλής της φίλης Σήλιας Κριθαριώτη και κλέβει την παράσταση...

Το πανελλήνιο, πάντως, θυμάται πολύ περισσότερο την on air πρόταση που έκανε ο Διονύσης στην Καίτη και, μάλιστα, παραμονή Π��ωτοχρονιάς!

Πριν από 15 χρόνια, λοιπόν και λίγο πριν μπει το έτος, ο Διονύσης και η Καίτη είναι καλεσμένοι στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά. Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.Άφωνη έμεινε η τραγουδίστρια, που on air δεν απάντησε ποτέ

Καίτη και Διονύσης είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1999, οπότε και ήρθε στον κόσμο ο μονάκριβος γιός τους, Δημήτρης.

«Καμία κρίση δεν ήταν τόσο δυνατή που να μας κάνει να χωρίσουμε... Αυτό δεν το σκεφτήκαμε ποτέ!», εξομολογήθηκε πρόσφατα η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, προσθέτοντας πως το «μυστικό» για έναν τέλειο γάμο είναι να θαυμάζεις τον σύντροφό σου.

Όσο για τον Διονύση;
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη δεν έκρυψε ότι… ντρέπεται ακόμα και σήμερα για την τηλεοπτική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του! «Προσπαθώ να το ξεχάσω γιατί δεν ένιωθα πολύ καλά την ώρα που το έκανα. Με κοιτούσε όλος ο κόσμος και δεν ήξερα ότι θα φτάσω σε τέτοιο σημείο... Δεν το μετανιώνω, αλλά ένιωθα πολύ κάπως και γι’ αυτό δεν μ’ αρέσει να το βλέπω», δήλωσε.


Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο Καίτης - Διονύση και στο βίντεο την on air πρόταση!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top