Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Δεν θα παντρευτώ φέτος τη Ζέτα Μακρυπούλια»

Πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο τραγουδιστής;

Πολλοί είναι εκείνοι που ρωτάνε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αν θα παντρευτεί ή όχι τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο ίδιος σε συνέντευξη του απαντά πότε σκοπεύει ν΄ανέβει τα σκαλιά ��ης εκκλησίας.

Σχεδόν ποτέ δεν απασχόλησε τον τύπο με εξωκαλλιτεχνικά δημοσιεύματα, εκτός από τη σχέση του με τη Μακρυπούλια. Ο ίδιος λέει:

«Αυτό δεν έγινε με τη δική μου πρωτοβουλία, ούτε εμφανίζομαι σε εκπομπές με κουτσομπολιά και άλλα.Τώρα αν με αναφέρουν με δική τους πρωτοβουλία και χωρίς να έχω κάνει κάτι για αυτό.Ένα πράγμα, όμως, που είχα από την αρχή στην πορεία μου και ελπίζω να κρατήσω ως το τέλος είναι ότι , όσο και αν βάλλομαι ή αν δεχτώ επιθέσεις , και είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις , γιατί δεν προκαλώ και τα μέσα γενικά μου έχουν φερθεί πολύ καλά, δεν μιλάω και δεν απαντάω ονομαστικά για κανέναν».

Όσο για το εάν θα τον δούμε σύντομα παντρεμένο;

«Μπα λέω να το καθυστερήσω λίγο...Τουλάχιστον όχι μέσα στο 2012.Ακόμα μικρός είμαι»..

Και επειδή σε μια εβδομάδα είναι οι εκλογές ο τραγουδιστής έκανε ένα σχόλιο για την 6η Μαΐου λέγονταςL:

«Σίγουρα είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές από τη Μεταπολίτευση και μετά. Ως Ελλαδίτης έχω μεγάλη αγωνία για τη χώρα μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου η επόμενη μέρα να δώσει μια διακυβέρνηση που να διαχειριστεί τον οικονομικό και κοινωνικό «Γολγοθά» που μας περιμένει τα επόμενα χρόνια. Το θέμα αφορά όλους μας».

Δεν επιδιώκει κάτι από τον χώρο της πολιτικής, αλλά σίγουρα όπως τονίζει ο ίδιος «αν μου ζητηθεί να συμμετάσχω ενεργά στην πολιτική σχετικά με τον πολιτισμό θα το κάνω με την καρδία μου, χωρίς προσωπικά οφέλη».

Που οφείλεται όμως η τεράστια επιτυχία του;

«Η επιτυχία μου οφείλεται στο ότι διαχειρίστηκα τα πράγματα σωστά, δεν ψωνίστηκα , δεν καβάλησα το καλάμι, δεν θεώρησα τίποτα δεδομένο».

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να ασχολείται με pop μουσική,αλλά από πίσω κρύβεται μια λαϊκή βάση. Ο καλλιτέχνης υποστηρίζει πως «εγώ φλερτάρω με το λαϊκό ως εκεί που μπορώ. Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω Διονυσίου. Εγώ ήθελα να τραγουδήσω σαν τον Νταλάρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top