Elif: Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Σερντάρ στη φυλακή

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Πέμπτη στις 17:30

Η Τουλάι συναντάει τη φίλη της Σεβάλ και της μιλάει για τον γάμο της και το παρελθόν. Ο Μουράτ πουλάει μόνος του τα εμπορεύματα. Ο Τζεβαχίρ τον πλησιάζει και τον απειλεί και του δίνει ένα μήνυμα για τον Βεϊσέλ.

Ο Μουράτ αντιδρά στον τρόπο που του μιλάει και καταλήγουν να τσακώνονται. Ο Τζεβαχίρ χτυπάει τον Μουράτ και μιλάει άσχημα για την Τουλάι. Ο Μουράτ του επιτίθεται ξανά και ο Τζεβαχίρ τον χτυπάει ακόμα περισσότερο. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Σερντάρ στη φυλακή. Του μιλάει για τις προσδοκίες της και την επιθυμία, που είχε να καταφέρουν να γίνουν οικογένεια. Στο τέλος τον αποχαιρετά και του λέει πως ίσως αυτή είναι η τελευταία φορά που θα δει ο ένας τον άλλο.

Ο Σερντάρ νιώθει απαίσια. Η Μελέκ είναι πλέον προϊσταμένη της Μπαχριγιέ. Η Μπαχριγιέ την κατηγορεί πως της πήρε τη θέση της και πως σίγουρα έκανε κάτι και εντυπωσίασε τον Τζεβαχίρ. Η Μελέκ αισθάνεται άσχημα και χάνει την ισορροπία της. Ο Γιουσούφ την κρατάει και τη βάζει να καθίσει. Ο Μουράτ επιστρέφει σπίτι και λέει στον Βεϊσέλ πως τσακώθηκε με τον Τζεβαχίρ. Του λέει επίσης και όσα είπε ο Τζεβαχίρ εναντίον της Τουλάι. Ο Βεϊσέλ γίνεται έξαλλος και φεύγει. Η Ασουμάν και η Γκόντζα μένουν μαζί. Η Ασουμάν είναι χαρούμενη που μένει με μια πλούσια φίλη. Το βράδυ κρυφακούει την Γκόντζα να μιλάει στο τηλέφωνο. Η Γκόντζα μιλάει με κάποιον και του λέει πως χρειάζεται χρήματα.

Ο Τζεβαχίρ κλειδώνει τον εργαστήριο ραπτικής όταν εμφανίζεται η Μπαχριγιέ. Κρατάει ένα όπλο και τον σημαδεύει. Την ίδια στιγμή ο Βεϊσέλ περνάει μπροστά από το βιβλιοπωλείο με ένα όπλο στα χέρια του. Θέλει να πυροβολήσει τον Τζεβαχίρ. Ο Γιουσούφ τον βλέπει και τον αποτρέπει.

Ο Τζεβαχίρ παίρνει το όπλο από τα χέρια της Μπαχριγιέ και αφού μιλάνε φεύγουν μαζί. Η Σεβάλ πηγαίνει για ψώνια και βλέπει μια αφίσα με τη φωτογραφία της Τουλάι, που την αναζητεί ο Βεϊσέλ. Επιστρέφει σπίτι και λέει στη φίλη της πως ο άντρας της την αγαπάει πολύ. Η Τουλάι όμως δεν έχει πειστεί ακόμα. Θεωρεί πως θα είναι πάντα ένα βάρος στη ζωή του Βεϊσέλ το παρελθόν της…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top