GNTM: Δείτε τη διαγωνιζόμενη που αποχώρησε - «Πάγωσαν» τα κορίτσια!

Η επιλογή ήταν ανάμεσα σε δύο… μελαχρινές!

Η επιλογή της κριτικής επιτροπής για το ποια θα έφευγε από το σπίτι του GNTM το βράδυ της Τρίτης, κατέληξε ανάμεσα στην Ιωάννα και τη Σίλια.

Η Βίκυ Καγιά έδωσε τις συμβουλές της στην Ιωάννα τονίζοντας πως δεν είναι εκδρομή με τις φίλες της, ενώ είπε στη Σίλια ότι δεν μπορεί να είναι τόσο «σφιγμένη» κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών. 

Σύμφωνα με την απόφαση της Βίκυς Καγιά, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, του Άγγελου Μπράτη και του Δημήτρη Σκουλού η Σήλια ήταν αυτή που αποχωρεί, με την Ιωάννα να επιστρέφει στο σπίτι. Η απόφαση σόκαρε τα κορίτσια, αφού θεωρούσαν τη συγκεκριμένη κοπέλα φαβορί.

GNTM: Ποια παίκτρια πήρε την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας;

GNTM: Το... μπαλάκι της Ζενεβιέβ και ο καβγάς των μοντέλων 

«Από τη μία στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί είχα μπει σε αυτή την καθημερινότητα, που θα αφήσω τα κορίτσια, που θα χάσω αυτές τις δοκιμασίες, γιατί πραγματικά ξεκίνησα πολύ δυναμικά. Είναι εμπειρία ζωής πραγματικά… αλλά από την άλλη χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω στην πραγματική μου ζωή» είπε η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη μετά την αποχώρησή της. 

Από την άλλη η Ιωάννα δήλωσε χαρούμενη που παρέμεινε στο παιχνίδι, ευχόμενη ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα πάρει μπροστά!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top