Ποιος παρουσιαστής θα είναι και του χρόνου στο OPEN;

Συνεχίζει με τις «Εικόνες» ο Τάσος Δούσης

Τάσος Δούσης

Μπορεί η ταξιδιωτική εκπομπή «Εικόνες» με τον Τάση Δούση να… έσκασε μύτη στη μικρή μας οθόνη λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικές σεζόν, ωστόσο θα συνεχίσουμε να τη βλέπουμε και του χρόνου.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Τάσος Δούσης ανακοίνωσε κι επίσημα τη συνέχεια των «Εικόνων».

Οpen TV: Η επίσημη ανακοίνωση για τον νέο διευθυντή προγράμματος

Τηλεοπτική πρεμιέρα για Ζαρίφη-Σταματόπουλο με το «Καλοκαίρι #not»

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής: «Η εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ και την νέα σεζόν στην τηλεόραση του @opentvgr! Ευχαριστώ το κανάλι και τα στελέχη του για την εμπιστοσύνη και στο πρόσωπο μου αλλά και στην εκπομπή που τόσο αγάπησε ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Οι #eikonesbytasosdousis θα κλείσουν την καλοκαιρινή σεζόν με 2 καταπληκτικά επεισόδια για το Ντουμπάϊ και θα επανέλθουν με νέα και ολόφρεσκα επεισόδια από τον Νοέμβριο! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη. Με την ομάδα μου ετοιμάζουμε ήδη το νέο κύκλο... Μείνετε συντονισμένοι Σάββατο στις 20:00 για το πρώτο επεισόδιο από το Ντουμπάϊ και ξεχάστε όσα ξέρατε γι αυτό το θρυλικό εμιράτο...", ενώ οι followers δε σταμάτησαν στιγμή τα likes και τα σχόλια, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στην εκπομπή που τόσο αγαπήθηκε όλα τα χρόνια και αποτελεί σταθερή αξία!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΔΟΥΣΗ και την νέα σεζόν στην τηλεόραση του @opentvgr 📺 Ευχαριστώ το κανάλι και τα στελέχη του για την εμπιστοσύνη και στο πρόσωπο μου αλλά και στην εκπομπή που τόσο αγάπησε ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Οι #eikonesbytasosdousis θα κλείσουν την καλοκαιρινή σεζόν με 2 καταπληκτικά επεισόδια για το Ντουμπάϊ και θα επανέλθουν με νέα και ολόφρεσκα επεισόδια από τον Νοέμβριο! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη. Με την ομάδα μου ετοιμάζουμε ήδη το νέο κύκλο... Μείνετε συντονισμένοι Σάββατο στις 20:00 για το πρώτο επεισόδιο από το Ντουμπάϊ και ξεχάστε όσα ξέρατε γι αυτό το θρυλικό εμιράτο... #eikonesbytasosdousis #travelblogger @travelstylegr @youweekly.gr @athensmagazine.gr @opentvgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Dousis (@tasosdousis) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top