Γιώργος Ορφανός από MasterChef: «Έγινα ερωτικός μετανάστης για χάρη της»

Ο γoητευτικός παίκτης μίλησε στο Star.gr για όλα

Πολλοί ήταν οι αξιόλογοι μάγειρες του φετινού MasterChef που δεν κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Γιώργος Ορφανός. Το Star.gr βρέθηκε στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής και μίλησε μαζί του για όλα.

Ασημίνα Ουστάλλι: «Θέλω τον άντρα να είναι άντρας και όχι παιδί!»

Πάνος Τόγιας: Ο γόης του MasterChef μιλά για τα ερωτικά του

Ο Γιώργος μπήκε στο MasterChef και άφησε το… κρητικό του στίγμα, μιας και είναι Κρητικός με τα όλα του! Την περίοδο αυτή, ο γοητευτικός μάγειρας ανοίγει το δικό του μαγαζί στο Ρέθυμνο, ένα καφενείο- γαλακτοπωλείο που θα γίνει σίγουρα στέκι των ντόπιων - και όχι μόνο.  

O Γιώργος Ορφανός με την κοπέλα του, Ηρώ Γονιδέλη

Μαζί του στο νέο του αυτό ξεκίνημα είναι και η σύντροφός του, Ηρώ. Ο Γιώργος Ορφανός αποκάλυψε στην κάμερα του Star.gr ότι στο παρελθόν είχε γίνει «ερωτικός μετανάστης» για εκείνη!

Συγκεκριμένα είπε: «Η κοπέλα μου είναι από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης αλλά έχει γίνει ερωτικός μετανάστης και βρίσκεται τώρα μαζί μου στο Ρέθυμνο. Είναι καλό να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας, να μην έχουμε ρίζες και να ριζώνουμε. Πριν από εκείνη, είχα πάει πρώτος εγώ στη Θεσσαλονίκη – ερωτικός μετανάστης- και έμεινα εκεί έξι μήνες. Πήγα, διεκδίκησα και πήρα αυτό που ήθελα να πάρω: το κορίτσι στην Κρήτη!»
 

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Καραγιάννη

Κάμερα: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top