Οι αποκαλύψεις του Χαράλαμπου για το MasterChef: «Ο Σταμάτης έφυγε γιατί…»

Από τι επηρεάστηκε;

Καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Χαράλαμπος που αποχώρησε από το MasterChef για δεύτερη φορά λίγο πριν την τελική δεκάδα. 

Ο παίκτης από την Κύπρο που η ατάκα του «εν κουλί» έχει γίνει viral, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο Σταμάτης αποφάσισε να αποχωρήσει όταν μπήκαν ξανά στο παιχνίδι οι παλιοί παίκτες κι έμαθε την εικόνα που έχει ο κόσμος για αυτόν.

MasterChef 3: Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

«Ό,τι έγινε με τον Σταμάτη και αποφάσισε να αποχωρήσει με τον τρόπο που αποχώρησε ήταν επειδή έμαθε τι γινόταν έξω. Προσωπικά δεν ήθελα να μεταφέρω την εικόνα του κόσμου στους άλλους στο σπίτι. Ο καθένας έχει τον δικό τον τρόπο να αντιλαμβάνεται τα πράγματα έξω., λίγο υπερβολικά. Μερικά πράγματα δεν ήταν όπως τα εξήγησε. Ο Σταμάτης σαν ένας χαρακτήρας ιδιαίτερος και με τον εγκλεισμό και με όλα, το πήρε στραβά και έγινε ό,τι έγινε. Εγώ προσπάθησα να δώσω μια γενική εικόνα για το τι γίνεται έξω. Ο πρώτος που επηρεάστηκε από τα νέα ήταν ξεκάθαρα ο Σταμάτης. Το πιο τρανό παράδειγμα ήταν ο Σταμάτης», είπε χαρακτηριστικά ο Χαράλαμπος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top