MasterChef 3: Παίκτρια απείλησε τον Κοντιζά - "Αφού δεν του έδωσα μπουνιά"

Η έκρηξη του Κοντιζά και η οργή παίκτριας

Μπορεί το Mystery Βox να είχε μέσα απλά υλικά, αλλά σε πολλούς έκανε τη ζωή δύσκολη. Κι αυτό φάνηκε και στη δοκιμασία που ακολούθησε, αυτή της δημιουργικότητας, που περισσότερο απογοήτευσε παρά ενθουσίασε τους κριτές -κρίνοντας πάντα από τα πιάτα που κλήθηκαν να δοκιμάσουν!

Αφότου ανακοινώθηκε η νικήτρια της δοκιμασίας μέσα στην κουζίνα του MasterChef, που δεν είναι άλλη από την Ελίζαμπεθ, οι κριτές κάλεσαν εκείνουςπου δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Άλκηστις.

«Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τα σχόλια τoυ για το πιάτο αλλά και τη συμπεριφορά της, έκαναν την παίκτρια να ξεσπάσει. 

«Νεύριασα, να μου πουν πού είναι το θράσος μου κι εγώ θα το διορθώσω», είπε.

Αργότερα μετά την ανακοίνωση της επιτροπής ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν είναι μόνο οι τρεις με το χειρότερο πιάτο αλλά και οι εννέα παίκτες που είχαν μείνει κάτω, έφεραν οργή με την ίδια παίκτρια να λέει: «Αφού δεν του έδωσα μπουνιά να παρακαλάει…».

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top