Σκορδά - Καβατζίκης στα «κάγκελα» για την Εύη Ιωαννίδου

Έντονη διαφωνία στον αέρα του Πρωινού

Φαίη Σκορδά Άρης Καβατζίκης

Η εκπομπή είναι ψυχαγωγική, αλλά δε λείπουν οι στιγμές έντασεις. Τελευταίο παράδειγμα μπορεί να θεωρηθεί αυτό από την εκπομπή της Παρασκευής στο "Πρωινό" οπότε και η Φαίη Σκορδά ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Άρη Καβατζίκη. Τόσο που η παρουσιάστρια θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της από τις απόψεις του.

Όλα ξεκίνησαν από μία συνέντευξη της Κατερίνας Γιατζόγλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Μεταξύ των όσων δήλωσε η συνεντευξιαζόμενη, οι παίκτες reality δε θα πρέπει να κάνουν «καριέρα» στα media μετά τη συμμετοχή τους στο εκάστοτε show, τονίζοντας πως έχει δει παράλογες συμπεριφορές και απαιτήσεις που δεν έχουν ούτε πραγματικά καταξιωμένοι άνθρωποι του χώρου.

Οι παραπάνω δηλώσεις έκαναν τον δημοσιογράφο της εκπομπής να αναφέρει πως θα έπρεπε να «κοπούν» οι συνεντεύξεις αυτών των παικτών από τα έντυπα με την Φαίη να ρωτάει on air την αρχισυντάκτριά της, Ελεάνα Τρυφίδου αν όντως η συνέντευξη της Εύης Ιωαννίδου στο «Πρωινό» της Πέμπτης σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Κι αυτό έκανε τον Άρη Καβατζίκη να εκφράσει την έντονη διαφωνία του και να ξεσπάσει. «Λες πως πήγε η Εύη Ιωαννίδου σε νούμερα. Πάρτε κάθε εβδομάδα τα περιοδικά και δείτε που βρίσκονται αυτοί oι άνθρωποι. Κάνεις μια εκπομπή στην τηλεόραση. Καλά κάνεις και την καλείς. Αν εγώ είχα εκπομπή δε θα την καλούσα. Μπράβο που έκανε υψηλά νούμερα. Τι καταλαβαίνει; Ξεκατινιάστηκε στο πανελλήνιο και θα την έχω κεντρική καλεσμένη; Λυπάμαι πάρα πολύ. Έχουμε διαφορετικό κριτήριο», είπε με τη Φαίη να απαντά: «Καλώς ή κακώς τα νέα πρόσωπα που βγαίνουν, βγαίνουν μέσα από τα ριάλιτι και εκπομπές. Αυτό είναι. Κάποια από αυτά μένουν πίσω και κάποια αξίζουν και προχωρούν. Σαν Μέσο τους δίνεις τον χώρο να εκτεθούν και να δείξουν τι έχουν. Αν κρατήσουν για ένα μήνα ή δέκα μέρες αυτό θα φανεί. Είναι πολύ εύκολο να κουνάς το δάχτυλο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top