Μέγκι GNTM: Η Αμανατίδου, η Ιωαννίδου και το bullying

Όσα δήλωσε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντριο.

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM αποκάλυψε γιατί δε θέλει να μιλήσει με την Άννα Αμανατίδου, για την πρώην κολλητή της, Εύη Ιωαννίδου και το unfollow στο Instagram, αλλά και για το bullying που έχει δεχθεί.

"Δεν μαλώσαμε με την Εύη. Δεν έγινε κάτι Δεν ταιριάξαμε έξω. Μέσα σε ένα ριάλιτι ζεις αυτή τη φούσκα και μόλις βγεις έξω ζεις αυτό το flat", είπε αρχικά. Όσον αφορά στην Άννα Αμανατίδου; "Με την Άννα Αμανατίδου να βρεθώ να πω τι; Αν δω στον δρόμο με την Αμανατίδου δεν θα τη χαιρετήσω. Τι να της πω; Με στενοχώρησε πάρα πολύ που μόλις βγήκε από το GNTM, το πρώτο πράγμα που γύρισε και είπα ήταν για τον πρώην μου και το παρελθόν. Δηλαδή μίλα λίγο για την πορεία σου. Τέταρτη έφτασες στο GNTM. Δεν έχεις κάτι άλλο να πεις; Πάλι με τη Μέγκι θα ασχοληθείς; Δεν μου αρέσουν αυτά καθόλου", εξήγησε.

Το μελαχρινό μοντέλο αναφέρθηκε και στο bullying που έχει δεχτεί στο παρελθόν, λόγω της αλβανικής καταγωγής της.«Έχω ακούσει άνθρωπο να λέει "δεν θέλω να μιλήσω στην κοπέλα γιατί είναι Αλβανίδα" ή "δεν θα πήγαινα με αυτή την κοπέλα γιατί είναι από την Αλβανία". Τα έχω ακούσει αυτά τα σχόλια! [...] Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά αν δεν θέλουν μία, δεν θέλω εκατό. Εγώ είμαι ένα παιδί που ήρθε στην Ελλάδα λόγω του μπαμπά μου που ήταν πρόεδρος της ομάδας βόλεϋ του ΠΑΟΚ. Αγάπησα την Ελλάδα γιατί μας φιλοξένησε, ειδικά τη Θεσσαλονίκη που είναι η πόλη μου. Μου έδωσε το σπίτι η Ελλάδα, με αγκάλιασε. Είχα σταματήσει ένα χρόνο το σχολείο, την Γ' Λυκείου, επειδή είχα πάει στο Anatolia που είχε και Έλληνες. (σ.σ. Πρόκειται για το «Αμερικάνικο Κολλέγιο» της Θεσσαλονίκης, ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά σχολεία της Βόρειας Ελλάδας). Έλεγα στους γονείς μου ότι δεν θέλω να πηγαίνω σχολείο γιατί άκουγα αυτά τα σχόλια, με δείχνανε και έλεγαν ότι είμαι Αλβανίδα. Έκατσα ένα χρόνο στο σπίτι και έδωσε εξετάσεις μέσω internet. Είχα σοβαρό πρόβλημα, είχα μείνει εντελώς μόνη μου. Δεν είχα καθόλου κορίτσια να περνάω έστω το διάλειμμα. Είχα επηρεαστεί ψυχολογικά πάρα πολύ. Αυτή ήταν η στιγμή της ζωής μου που οι γονείς μου με πήγαν σε ψυχολόγο, που ήταν το πιο σωστό», εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top