Ελένη Μενεγάκη: Η έναρξη της εκπομπής της αφιερωμένη στα παιδιά της!

Ο διάλογος με τη Λάουρα, τα κερατάκια και τα μωρά που έντυνε Αγιοβασιλάκια

Ευδιάθετη και σε χριστουγεννιάτικη διάθεση ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μίλησε για τέσσερα παιδιά της.

Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε ότι όλα της τα παιδιά όταν ήταν μωρά τα έντυνε αγιοβασιλάκια, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο «γλωσσού» είναι η μικρή Μαρίνα, λόγω ζωδίου, -είναι Κριός-, όπως είπε. 

Ακόμα, η Ελένη αποκάλυψε πως χθες βράδυ είχε πάει στο δωμάτιο της Λάουρας και καθώς συζητούσαν, η κόρη της της έβαλε στο κεφάλι μία στέκα – κέρατα. Στη συνέχεια ξεβάφτηκε και έπεσε να κοιμηθεί. Όταν ξύπνησε το πρωί βρήκε τα κέρατα στο κρεβάτι της. 

Μενεγάκη-Παντζόπουλος-Λάτσιος: Στο αστυνομικό τμήμα με τα παιδιά τους!

Η Ελένη είπε: «Είχα πάει στο δωμάτιο της κόρης μου της Λάουρας, δε θυμάμαι τι της έλεγα και μου έβαλε αυτά τα κέρατα στο κεφάλι μου, δεν της έδωσα καμία σημασία… Πάω στο μπάνιο, ξεβάφομαι, με είχαν βολέψει γιατί τα μαλλιά μου ήταν όλα πίσω, πέφτω κοιμάμαι και ξυπνάω με τα κέρατα στο κρεβάτι μου… φτου φτου φτου μισό λεπτό» και άρχισε να φτύνει τον κόρφο της και όλοι οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια!»!

Όμως και το πρωί η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε και τα ξαναφόρεσε και μάλλον ξέχασε να τα βγάλει από το κεφάλι της! Πριν πάει στα στούντιο του Alpha για να παρουσιάσει την εκπομπή της, έκανε εξωτερικές δουλειές. Όπως αποκάλυψε πήγε στην τράπεζα «και δόξα τον θεό δεν υπήρχαν φωτογράφοι αυτή τη φορά» και μπαίνοντας στο σταθμό και πηγαίνοντας στο καμαρίνι της, τότε αντιλήφθηκε τι είχε κάνει. 

«Έφθασα στον Alpha , μπήκα στο καμαρίνι και πήγα να βαφτώ, με κοιτάω στον καθρέφτη και είχα πάλι τα κέρατα στο κεφάλι… Βγήκα με τα κέρατα έξω… και λέω αφού τα φορά που τα φοράω, δεν τα φοράω και λίγο στην εκπομπή;» είπε η Ελένη Μενεγάκη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top