Άγγελος Μπράτης: Όλα όσα δεν ξέρουμε για τον κριτή του GNTM!

Μίλησε αποκλειστικά στο star.gr

O Άγγελος Μπράτης είναι η ήρεμη δύναμη του Greece’s Next Top Model. O σχεδιαστής μόδας σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με τους πιο διάσημους οίκους παγκοσμίως, όπως είναι το ιστορικό brand Vionnet και ο οίκος Gattinoni.

Για τη συμμετοχή του στο GNTM δήλωσε αποκλειστικά στο star.gr: «Χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω φέτος σε αυτό το project. Ο στόχος είναι να βρούμε το επόμενο Next Top Model, αυτό που λέει και ο τίτλος του παιχνιδιού».

Ο Άγγελος Μπράτης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτόν το χώρο. 
Έχει πει χαρακτηριστικά ότι στην ηλικία των επτά ετών αποφάσισε τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, ενώ μέχρι και σήμερα επιμένει να λέει ότι είναι μόδιστρος και όχι σχεδιαστής μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the shadow on the rock #maradesipris for #angelosbratis #ss18campaign

A post shared by ANGELOS BRATIS (@angelosbratis) on

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην σχολή Βελουδάκη και έκανε το μάστερ του στο Ινστιτούτου Μόδας Arnhem της Ολλανδίας. 
Διακρίθηκε στον διαγωνισμό «Who is on Next», που είναι ο επίσημος διαγωνισμός για νέους σχεδιαστές στην εβδομάδα μόδας της Ρώμης. 

Μάλιστα την αναγγελία την έκανε η Σίλβια Φέντι δηλώνοντας «Βραβεύεται για το προσωπικό του στυλ στη δημιουργία τρισδιάστατων πτυχώσεων και για τον σύγχρονο τρόπο με τον οποίο μεταφέρει την κληρονομιά της χώρας του στο σήμερα».

Τα ρούχα του χαρακτηρίζονται από μία πολύπλοκη απλότητα, λιτές γραμμές, άκρως ελληνικές. Μια δωρική προσέγγιση που αποθεώνει το γυναικείο σώμα. Όπως έχει γράψει η Suzy Menkes, International Editor των websites της Vogue, τα φορέματα του Άγγελου Μπράτη «είναι σχεδιασμένα με εξαιρετική δεξιοτεχνία, ενώ οι ελληνικές πτυχώσεις μετατρέπονται περίτεχνα σε ρούχα του 21ου αιώνα που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες».

Ο ίδιος μας είπε: «Οι μούσες είναι πολλές. Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι μια μούσα. Μέσα στο παιχνίδι έχω ξεχωρίσει κάποια κορίτσια!»  

Τι πρέπει να έχει το επόμενο Next Top Model

«Σίγουρα πρέπει να έχει χαρακτήρα! Έναν δυναμικό χαρακτήρα και να είναι διαφορετική από τις άλλες. Να έχει κάτι που να την κάνει να ξεχωρίζει και να την θυμάσαι!»

 

 

 

Tης Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top