Έφυγε από τη ζωή γνωστός τραγουδιστής

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 17.30

Νίκος Δεμίρης

O λόγος για τον Νίκο Δεμίρη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 74 ετών μετά από νοσηλεία του, καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κηδεία του θα γίνει στις 17.30 σήμερα το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και επιθυμία της οικογένειας, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου. 

Ο Γιώργος Δεμίρης στο τσιπουράδικό του παρέα με τον καλό του φίλο Γιώργο Μαργαρίτη

Το ομώνυμο τσιπουράδικό του, ο γνωστός «Δεμίρης», αποτελεί σήμα κατατεθέν της Νέας Ιωνίας, ενώ πολλές εκπομπές μαγειρικής και τηλεοπτικά ρεπορτάζ για το «πού θα φάμε καλά», έχουν κάνει αναφορές στον συγκεκριμένο χώρο, που λειτούργησε με ιδιαίτερο μεράκι ο ίδιος.
 Ο Νίκος Δεμίρης λειτούργησε το αγαπημένο του μαγαζί από το 1997 μέχρι και σήμερα που πλέον είναι υπό την ευθύνη του υιού του. Το έτος εκείνο, ο μεγάλος ερμηνευτής αποφάσισε να αφήσει πίσω τη μεγάλη του αγάπη για το τραγούδι και ν’ ασχοληθεί με τον δεύτερο έρωτά του, , τα θαλασσινά και το τσίπουρο.

Σε παλιότερες συνεντεύξεις του, ο Νίκος Δεμίρης είχε πει: «Τραγουδούσα 30 χρόνια περίπου με τον Καζαντζίδη, τον Μπιθικώτση, την Πόλυ Πάνου, όλα αυτά τα ιερά τέρατα. Όμως τις αλλαγές που γινόντουσαν με την πάροδο του χρόνου δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω και αποσύρθηκα. Τότε, οι φίλοι μου, πρότειναν να ανοίξω ένα τσιπουράδικο».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top