Ελένη Μενεγάκη: Με τη Βαλέρια για μπάνιο στα Άχλα!

Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Στα Άχλα πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο με τα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη. Εκεί όπου διατηρεί ξενοδοχειακό συγκρότημα ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Κάθε εμφάνισή της στη θάλασσα γίνεται θέμα στα media. Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και συνοδευόμενη από τη μεσαία κόρη της Βαλέρια πήγε στην παραλία.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της Άνδρου έχουν συνηθίσει την παρουσία της παρουσιάστριας του ALPHA τα τελευταία δέκα χρόνια και πλέον τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

Την Παρασκευή ρίχνει αυλαία η εκπομπή της Ελένης για φέτος και εκείνη έχει ήδη μεταφέρει τα πράγματά της στα Άχλα, που θα γίνουν η βάση της για ακόμα ένα καλοκαίρι. Από εκεί αναμένεται να κάνουν εξορμήσεις σε όλες τις Κυκλάδες μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, τον 16χρονο Άγγελο, τη 14χρονη Λάουρα, την 11χρονη Βαλέρια και την 5χρονη Μαρίνα.

Φωτογραφίες: Youweekly/Άγγελος Λίγκας

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η Ελένη και ο Μάκης γιορτάζουν τα 10 χρόνια της σχέσης τους, αφού γνωρίστηκαν στα Άχλα το 2009 και από τότε είναι αχώριστοι και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top