Θεοδωροπούλου-Ταχτσίδης: Το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου τους

Το μυστήριο θα γίνει στο Ναύπλιο

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο σπίτι της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτίδη, αφού σε λίγο καιρό θα βαπτίσουν τον γιο τους.

Τα «έσπασε» στα μπουζούκια στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η εγκυμονούσα μανούλα, ως λάτρης των social media, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το προσκλητήριο της βάπτισης του μικρού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Invitations for Konstantino’s baptism -K- 🙏🏻🧿💒👼🏼⚜️🦶🏼🦶🏼 #konstantinostachtsidis7 💙#10monthsold 📌Χειροποίητο προσκλητήριο-εμπνευσμένο από εμένα (και το κειμενάκι )την ίδια,επηρεαζόμενη από το θέμα μας(Άγγελος-Παράδεισος). Την δημιουργία και ολοκλήρωση αυτής της όμορφης δουλειάς,έκανε η @vasilikimikedi,στην οποία ανέθεσα κ όλο το στολισμό μας ..Με αγάπη , μεράκι κ προσωπική της εργασία,έγινε αυτό που είχα φανταστεί κ σχεδιάσει ! - •Περιγραφή: Συρώμενο κουτί Ά ποιητητας από χοντρό χαρτόνι λευκής περλας, Επισης ίδιο χαρτόνι το εσωτερικό κ το χαρτί με το κάλεσμα και οι μικρότερες κάρτες. Χειροποίητο αγγελάκι από αρωματικό πηλό. Χρυσοτυπία ⚜️κ κολλητό κρύσταλλο Swarovski 💎 Δέσιμο χρυσός σπάγγος.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZeTΛ TΛXT$IDI💍👰🏻👱🏼‍♂️💒👧🏼👶🏼🧿👑🦄 (@lady_tachtsidi77) στις

Οι ευτυχισμένοι γονείς πρόκειται να βαφτίσουν τον γιο τους, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Ζέτα και Παναγιώτης δεν επέλεξαν τυχαία το Ναύπλιο, αφού αγαπούν πολύ το συγκεκριμένο μέρος.

Παναγιώτης Ταχτσίδης - Ζέτα Θεοδωροπούλου/ φωτογραφία NDP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top