Κωνσταντίνος Αργυρός: Η τούρτα - υπερπαραγωγή για τα γενέθλιά του

Διπλή γιορτή για τον ταλαντούχο τραγουδιστή

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Ο δημοφιλής τραγουδιστής, το βράδυ της Τρίτης, γιόρτασε την ονομαστική του εορτή αλλά και τα γενέθλια του!

Συγγενείς, φίλοι αλλά και συνεργάτες του ετοίμασαν μια άκρως εντυπωσιακή τούρτα για τα 33ά γενέθλιά του. Ο Κωνσταντίνος θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους followers του στο Instagram και έτσι ανέβασε φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να κρατά τη λαχταριστή τούρτα.

«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ζω το όνειρο μου! Οι ευχές σας & τα αμέτρητα μηνύματα σας για την ονομαστική μου εορτή & τα γενέθλια μου, μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δουλεύω με αγάπη , σεβασμό , ειλικρίνεια και ταπεινότητα σε κάθε μου βήμα! Όλοι έχουμε να κερδίσουμε ο ένας απ´ τον άλλον, ο Θεός είναι μαζί μας & σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου!
Καλό μας ξεκίνημα στο FANTASIA , που εσείς μου δώσατε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε την δική μας σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης», έγραψε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ζω το όνειρο μου! Οι ευχές σας & τα αμέτρητα μηνύματα σας για την ονομαστική μου εορτή & τα γενέθλια μου, μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δουλεύω με αγάπη , σεβασμό , ειλικρίνεια και ταπεινότητα σε κάθε μου βήμα! Όλοι έχουμε να κερδίσουμε ο ένας απ´ τον άλλον, ο Θεός είναι μαζί μας & σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου! Καλό μας ξεκίνημα στο FANTASIA , που εσείς μου δώσατε την δυνανότητα να δημιουργήσουμε την δική μας σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης! #Birthday #NameDay #Argiros #Blessed #thanks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos) στις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top