Γάμο αλά ελληνικά σχεδιάζει ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος με την Ινδή Allia

Ο πρώην μαχητής του «Survivor 2» θα νοικοκυρευτεί

Μπορεί όλοι να περιμέναμε να ζήσουμε στιγμές… bollywood στον γάμο του πρώην μαχητή του «Survivor 2» Θοδωρή Θεωδορόπουλου και της Ινδής αγαπημένης του, Allia Al Rufai, εκείνοι έχουν αποφασίσει ο γάμος τους να έχει αιγαιοπελαγίτικο χρώμα. Αυτό αποκάλυψε στην «Real News» o ίδιος.

«Ο γάμος είναι στα πολύ άμεσα σχέδια μας. Την συγκεκριμένη στιγμή φαντάζομαι ως την ωραιότερη μέρα της ζωής μου σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας με ανθρώπους που αγαπώ» δήλωσε. Όσο για το πότε ακριβώς προγραμματίζουν να παντρευτούν, απαντά με βεβαιότητα: «Προφανώς το καλοκαίρι».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#snowbed .. _____________________________________________________________________________________________________#beautifulgreece #greece #goodmorningworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Theodoropoulos (@only.theo) στις

 

Η Allia είναι µία από τις πιο διάσηµες στιλίστριες της χώρας της, έχοντας αναλάβει τις ενδυµατολογικές επιλογές για τις εµφανίσεις σταρ του Μπόλιγουντ όπως η Ανούσκα Σάρµα, µία από τις πιο ακριβοπληρωµένες και διάσηµες σταρ της Ινδίας. Η Allia επίσης έχει συνεργαστεί µε τα µεγαλύτερα περιοδικά µόδας στην πατρίδα της, ενώ πλέον είναι διάσηµη παγκοσµίως, καθώς χαίρει της εκτίµησης και του σεβασµού του κόσµου της µόδας. Η µόδα ήταν αυτή που έκανε τους δρόµους του Θοδωρή και της Allia να συναντηθούν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️#days ..@alliaalrufai #you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Theodoropoulos (@only.theo) στις

 

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο Θοδωρής, με το που είδε την Allia, ένιωσε πως ήταν η κατάλληλη γυναίκα για να δημιουργήσει μαζί την οικογένεια. Και συνεχίζει να έχει έντονη την ανάγκη να αποκτήσει μαζί της παιδιά στο άμεσο μέλλον. «Είναι κάτι το οποίο θέλω πάρα πολύ» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top