Συγγνώμη της Στρέιζαντ από τα θύματα του Μ. Τζάκσον μετά τον σάλο

Τι απολογήθηκε για το σχόλιο «δεν τους σκότωσε κιόλας»

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Συγγνώμη ζήτησε τελικά η διάσημη ηθοποιός Μπάρμπαρα Στρέιζαντ μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της με αφορμή  το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland». 

Σε αυτό ο Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ διηγούνται πως όταν ήταν  παιδιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Μάικλ Τζάκσον στην πολυτελή έπαυλη που έμενε ο τραγουδιστής. 

Ευρήματα-σοκ για τον Μάικλ Τζάκσον: Παιδική πορνογραφία,σεξ με ζώα και σαδομαζοχιστικά εργαλεία

Θέλοντας να υπερασπιστεί τον παλιό της φίλο η Στρέιζαντ υποστήριξε αρχικά ότι «ήταν ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί ως παιδιά, και ό, τι κι αν τους συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε κιόλας»!  Ανέφερε ακόμα ότι «οι σεξουαλικές του ανάγκες ήταν οι σεξουαλικές του ανάγκες που προήλθαν από όποια παιδική ηλικία είχε ή από όποιο DNA είχε».

Μετά τον σάλο που  ξέσπασε η Στρέιζαντ ζήτησε τελικά συγγνώμη μέσω του λογαριασμού της στο twitter, όπως και στην επίσημη ιστοσελίδα της.  

«Προφανώς ζητάω συγγνώμη για κάθε πόνο ή παρεξήγηση που προκάλεσα με το να μην επιλέξω πιο προσεκτικά τις λέξεις για τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του, γιατί οι λέξεις όπως αποτυπώθηκαν δεν εκφράζουν τα αληθινά μου συναισθήματα. Δεν ήθελα να απορρίψω τα τραύματα που έχουν βιώσει αυτά τα παιδιά με οποιοδήποτε τρόπο. Όπως όλοι οι επιζήσαντες μιας σεξουαλικής επίθεσης, θα πρέπει να συνεχίσουν να το φέρουν αυτό για όλη τους τη ζωή. Μετανιώνω και ελπίζω ο Τζέιμς και ο Γουέιντ να αναγνωρίζουν ότι πραγματικά τους σέβομαι και τους θαυμάζω γιατί είπαν την αλήθεια» 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top