Δύσκολες ώρες για την Έφη Θώδη

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μητέρα της

Έφη Θώδη: Δύσκολες Ώρες Για Τη Μητέρα Της

Δύσκολες ώρες για τη μητέρα της Έφης Θώδη, κυρία Χρυσούλα, την οποία «πετάνε» κυριολεκτικά στον δρόμο. 

Ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας κάνει έξωση στην 79χρονη γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ζει με οξυγόνο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ» και το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καράλη. 

Ο ιδιοκτήτης φέρεται να της έκοψε το ρεύμα και το νερό για να αναγκάσει να φύγει νωρίτερα από το σπίτι, ενώ εκείνη υποστηρίζει ότι πληρώνει κανονικά τα ενοίκια. Ο ίδιος θέλει να διώξει την ηλικιωμένη γυναίκα , ώστε να νοικιάζει το να βάλει το διαμέρισμα στην Airbnb.

H κυρία Τίνα Θώδη, αδελφή της Έφης, μιλάει αποκλειστικά στην εφημερίδα και κάνει έκκληση ανθρωπιάς για να μην πετάξουν στο δρόμο την άρρωστη μητέρα της.

«Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μια κόλαση. Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας στο Κουκάκι, αποφάσισε να πετάξει τρεις οικογένειες στον δρόμο, μαζί με τη μητέρα μου και εμένα, για να βάλει τα διαμερίσματα στην Airbnb. Το χειρότερο είναι ότι η μητέρα μου πήγε να πεθάνει. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέβασε τον γενικό του ρεύματος και έσπασε τη βάνα με το νερό με αποτέλεσμα η άρρωστη μάνα μου να μην μπορεί να ζήσει. Χρησιμοποιεί μάσκα οξυγόνου επειδή έχει πρόβλημα με το αναπνευστικό και χωρίς ρεύμα και νερό θα πεθάνει! Καταγγείλαμε το περιστατικό στην αστυνομία και μας είπαν να του κάνουμε μήνυση. Ο ιδιοκτήτης δεν έμεινε μόνο σε αυτό, μας εκβιάζει πώς αν θέλουμε να μείνουμε, θα πρέπει να πληρώσουμε σχεδόν τα διπλάσια απ’ ό,τι δίνουμε».

«Δε με ενδιαφέρει το πρόβλημα υγείας της, να φύγει από το σπίτι», ήταν η απάντηση του ιδιοκτήτη, όπως υποστηρίζει η οικογένεια της Έφης Θώδη

«Είμαστε σε απόγνωση, η μητέρα μου μεγάλωσε εννιά παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μέσα σε κακουχίες και σήμερα έχει φτάσει 79 ετών και την πετάνε στον δρόμο σαν σκυλί»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top