Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι!

Η παρουσιάστρια μετακόμισε

Μαίρη Συνατσάκη σπίτι

Mετά από περίπου τρία χρόνια κοινής τους πορείας τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Και τώρα η Μαίρη Συνατσάκη, αφού δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη γύρισε μια σελίδα στη ζωή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, όμως, φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και, όπως γράφτηκε στο ίδιο δημοσίευμα, ο νέος της σύντροφος ασχολείται με τον χώρο του θεάματος. Αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε, φίλος της παρουσιάστρια, από το θέατρο. Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού κάνει λόγο για ένα μεγάλο έρωτα.

Η Μαίρη Συνατσάκη μετακόμισε σε άλλη περιοχή κι ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μωρε stay in / order in / chill και “How To Get Away With Murder”. *ευτυχιούλα* | Εν τω μεταξύ αν είσαι φοιτητής μην αγνοήσεις αυτό το post. Σε έχω! Αν παραγγείλεις από @efoodgr και βάλεις τον κωδικό FOODIVERSITY στο τέλος κάθε παραγγελίας σου μαζεύεις συμμετοχές και μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις έπικ δώρα! Όταν λέω έπικ εννοώ π.χ. το ενοίκιο σου για όλο το ακαδημαϊκό έτος ή το φαγητό σου για ένα μήνα κερασμένα από το efood ή iPhone 8 ή ταξίδι! Μπορείς [και είμαι σίγουρη ότι θέλεις] να μάθεις περισσότερα στο foodiversity.gr Thank me later alligator —————————————————————• #happyme #netflixandchill #homesweethome #moodoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top