Θάνατοι γυναικών σε Κω και Νέα Μάκρη: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση 

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η αναβάθμιση του ΕΣΥ 

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσαν  τα δυο τραγικά περιστατικά με το  θάνατο δυο γυναικών στη Κω και στη Νέα Μάκρη που φανέρωσαν διαχρονικά κενά και ελλείψεις στο ΕΣΥ και ειδικά στο ΕΚΑΒ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θάσο  δεσμεύτηκε ότι η αναβάθμιση του ΕΣΥ θα αποτελέσει  τη βασική  του προτεραιότητα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι άφησε πίσω της συντρίμμια.

Κως: Θρήνος για την 63χρονη - Κατέρρευσε στα γενέθλια της εγγονής της

«Για μένα η αναβάθμιση του ΕΣΥ αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Είδαμε τις δυσκολίες στην πανδημία, ξέρουμε τις καθυστερήσεις στα νοσοκομεία και τα προβλήματα με το ΕΚΑΒ και θα τα διορθώσουμε. Να μου έχετε εμπιστοσύνη. Είναι ένα προσωπικό μου στοίχημα» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Nέα Μάκρη: Ξεσπά ο σύζυγος της 19χρονης εγκύου - «Μου κατέστρεψαν το σπίτι»  

«Πυρά» για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ από την αντιπολίτευση  
 

«Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, εν έτει 2023 να χάνονται συνάνθρωποι μας με αυτό τον τρόπο. Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ και αυτή η σκληρή και αμείλικτη πραγματικότητα, οφείλει να μας κινητοποιήσει άμεσα» σχολίασε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.  


Τσαπανίδου: Θα βάλουμε έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις

Για σημαντικές ελλείψεις  σε  προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης  μετά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ.  

«Οι ελλείψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ στα πρωτοβάθμια κέντρα υγείας και γενικότερα στο ΕΣΥ έχουν τραγικά αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό. Σήμερα, στην επίσκεψή μας στο ΕΚΑΒ ενημερωθήκαμε ότι σε 67 σημεία του ΕΚΑΒ σε 67 σημεία σε όλη την Ελλάδα, βγαίνει μόνο μία βάρδια ασθενοφόρου 

Το Κέντρο Υγείας στη Νέα Μάκρη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ που κατήγγειλε την εμπορευματοποίηση της Υγείας. 

«Η Αττική συνολικά θα έπρεπε να είχε 110 οχήματα διαθέσιμα για να καλύπτει τις ανάγκες, αυτή τη στιγμή τα διαθέσιμα οχήματα είναι λιγότερα από 50» τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας.    

«Οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος της δολοφονίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα μαλώνουν για την αδικοχαμένη γυναίκα στην Κω» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top