Η μαντινάδα του Μητσοτάκη και τα... κρυφά μηνύματά της

«ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν κρυφή ατζέντα φόρων»

«Καλοχαιρέτα τσι πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν και αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις»

.Αυτή ήταν η μαντινάδα που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στην Κρήτη και έστειλε μήνυμα στα στελέχη του κατά της αλαζονείας, ενώ σήμερα "κάρφωσε" ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ότι έχουν κρυφή ατζέντα μιλώντας στην εκπομπή του Γιωργου Λιάγκα.

Η ευχή Μητσοτάκη για τις Πανελλήνιες και το «αυτο-τρολάρισμα» στο Tik Tok

Μητσοτάκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν κρυφή ατζέντα φόρων

«Πιέζουμε αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ και το σύριζα που θα βρείτε τα λεφτά; αρχίζει να αποκαλύπτεται η ατζέντα η κρυφή των των φόρων. Σε ένα πράγμα ειναι απολύτως ενωμένοι. Και  το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπούν εξίσου την υπερφορολόγηση» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: «Το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν ένα σοκ που θα με βαραίνει πάντα»

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για μείωση φόρων στους μικρομεσαίους

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλαει για φόρους στους μικρομεσαίους και τη μεσαία τάξη είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την πρώτη του συγκέντρωση μετά την ήττα της 21η Μαΐου.

«Εμείς μιλάμε για μείωση φόρων στη μεγάλη πλειοψηφία με τη μείωση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, της έμμεσης φορολογίας που έχει λεηλατήσει όλη την ελληνική κοινωνία. Δεν μιλάμε για φόρους εμείς, μιλάμε για να βάλουμε ένα τέλος στην αισχροκέρδεια» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανδρουλάκης: Fake news και προπαγάνδα της ΝΔ η υπερφορολόγηση

Για fake news  της ΝΔ έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το νοσοκομείο Παπανικολάου και κάλεσε όλα τα κόμματα, τα προγραμματα τους για κοστολόγηση στο γραφείο προϋπολογισμού της βουλής.

«Κοστολογείται παρακαλώ η απελπισία; Κοστολογείται παρακαλώ ο φόβος του ασθενή; Κοστολογείται η αγωνία του γιατρού;» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Εκλογές: Αλαλούμ με τους φόρους – Επίθεση Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ   

Μητσοτάκης: Εντολή για ισχυρή κυβέρνηση 

Την ανάγκη της σταθερότητας βάζει σε πρώτο πλάνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  

«Την 21η Μαΐου μας δώσατε μία μεγάλη και ισχυρή εντολή. Θα πάμε μαζί να την επαναβεβαιώσουμε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου, για μία Νέα Δημοκρατία ισχυρή, μία κυβέρνηση η οποία θα εγγυάται και τη σταθερότητα αλλά και την προκοπή του τόπου» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τσίπρας: Το νερό δεν μπορεί να είναι προς ιδιωτικοποίηση

Με το βλέμμα στραμενο στους ψηφοφόρους των μικρότερων κομμάτων ο Αλέξης Τσίπρας τους απηύθυνε κάλεσμα λέγοντας πως η ΝΔ επιδιώκει τον κατακερματισμό της αντιπολίτευσης σε πολλά κόμματα. Σήμερα μίλησε σε εργαζομένους της ΕΥΔΑΠ ζητώντας από το κυβερνών κόμμα να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το νερό.

«το νερό δεν μπορεί να είναι προς ιδιωτικοποίηση. Αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η «μάχη» της αντιπολίτευσης

«Αποτρέψαμε δέκα πλειστηριασμούς με την κινητοποίηση των εργαζομένων και την συμβολή του ΚΚΕ» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

«Η μόνη αγωνία που έχει ο πρωθυπουργός είναι να περάσει τους 151, 152, 160, 165 βουλευτές. Η δική μας αγωνία είναι διαφορετική. Το πώς ο Έλληνας θα περάσει καλύτερα» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top