Ρουσόπουλος: Πρώτο κόμμα η ΝΔ στις εκλογές με μεγάλη διαφορά

Πότε εκτιμά ότι θα πάμε στις κάλπες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα, και δη με μεγάλη διαφορά, όταν γίνουν οι εκλογές, εξέφρασε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

«Αποκλείεται να είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Δε θα καταποντιστεί, όπως ίσως πιστεύουν κάποιοι, αλλά θα είναι δεύτερο κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, είτε με την απλή αναλογική είτε με το μπόνους των εδρών, που φέραμε εμείς», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Σκάι.

Με την απογραφή του 2021 οι εκλογές – Τι σημαίνει αυτό για τις έδρες

«Θα έχουμε εκλογές σε 230 μέρες»: Η ατάκα βουλευτή και η απάντηση Μητσοτάκη

Αναφερόμενος στην ημερομηνία των εκλογών, ο κ. Ρουσόπουλος είπε πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα της εκλογής του και έχει επαναλάβει πολλάκις ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

«Φρένο» από Σταϊκούρα για Fuel Pass 3: Δεν έχει τεθεί θέμα

«Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε εκλογές τον Ιούλιο και μετά, διότι πιθανότατα θα πάμε σε διπλές εκλογές, τον Αύγουστο; Η λογική λέει πως οι εκλογές θα γίνουν έναν-δύο μήνες πριν τον Ιούλιο», τόνισε.

Μάρα Ζαχαρέα: Η ultra chic εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της

Όσον αφορά τη συζήτηση για το Fuel Pass 3, o κ. Ρουσόπουλος παρέπεμψε στις σημερινές δηλώσεις του κ. Σταϊκούρα και σημείωσε πως «όλα εξαρτώνται από την οικονομική κατάσταση της χώρας».

Ρουσόπουλος: Να ζητήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ συγγνώμη για τον Έβρο, όπως η ΜΚΟ 

«Ας μη λησμονούμε ότι έχουν δοθεί ήδη 13,5 δισ. ευρώ σε ενίσχυση για τα θέματα της ενέργειας», σημείωσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top