Μητσοτάκης για παιδιατρικά νοσοκομεία: Αρωγός στο ΕΣΥ ο ιδιωτικός τομέας

«Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να επιστρέφουν κοινωνικό μέρισμα»

Ο Μητσοτάκης στην τελετή παράδοσης ανακαίνισης παιδιατρικών νοσοκομείων

Το «παρών» στην τελετή παράδοσης του έργου ανακαίνισης, από τον ΟΠΑΠ, των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε την κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κάρελ Κόμαρεκ κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κάρελ Κόμαρεκ (πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Allwyn και στρατηγικός μέτοχος ΟΠΑΠ) κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Κογκρέσο ΗΠΑ: Όχι στο αίτημα Τουρκίας για F16 μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη  

«Κάνουμε πράξη σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικές υποδομές για τους ασθενείς μας, αλλά και για τους εργαζόμενους οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η προσπάθεια αυτή είναι μια προσπάθεια διαρκής. Εχουμε σημαντικούς πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, προκειμένου να παρέμβουμε σε βασικές νοσοκομειακές υποδομές της χώρας. Αλλά θα τονίσω ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και με τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος στάθηκε αρωγός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας του Covid και θα στέκεται αρωγός και στη συνέχεια καθώς θα συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο Μητσοτάκης στην τελετή παράδοσης του έργου ανακαίνισης παιδιατρικών νοσοκομείων

«Οι μεγάλες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται τι έχουν μία υποχρέωση να επιστρέφουν στην κοινωνία ένα σημαντικό κοινωνικό μέρισμα», είπε ο κ. Μητσοτάκης στην τελετή παράδοσης του έργου ανακαίνισης παιδιατρικών νοσοκομείων / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Η ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο σε 32 μοναδικά στιγμιότυπα

Όπως τόνισε, «οι μεγάλες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται τι έχουν μία υποχρέωση να επιστρέφουν στην κοινωνία ένα σημαντικό κοινωνικό μέρισμα. Δεν αποτελεί απλά μία τυπική υποχρέωση στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, νομίζω ότι όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους σε αυτή την δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι πρέπει να αντιληφθούμε, διαφορετικά από ό,τι την αντιλαμβάνονταν στο παρελθόν», σημείωσε.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις-«μαμούθ» στην Υγεία – Πάνω από 5.000 θέσεις

Ποινές για όσους πολίτες δεν επιλέξουν οικογενειακό γιατρό

Ο κ. Μητσοτάκης στα ανακαινισμένα παιδιατρικά νοσοκομεία

«Κάνουμε πράξη σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικές υποδομές για τους ασθενείς μας», τόνισε ο πρωθυπουργός / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Κλείνοντας  ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι ναι μεν οι υποδομές είναι πολύ σημαντικές, χωρίς όμως τους ανθρώπους που στελεχώνουν τα νοσοκομεία, δεν μπορούν να κάνουν από μόνες τους τη διαφορά. Γι’ αυτό, όπως είπε, ο υπουργείο Υγείας έχει δεσμευτεί και έχει υλοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Εμμανουήλ Παπασάββας και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Εμμανουήλ Παπασάββας και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ανέφερε πως «αυτό που προσπαθούμε όλοι είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υγείας με ασφάλεια, με σεβασμό στον άρρωστο, ώστε οι άρρωστοι που μπαίνουν σε κάθε νοσοκομείο να αισθάνονται ασφαλείς και να αισθάνονται ότι τους προσέχουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, πέρα από το προσωπικό που είναι εδώ και προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως και σε κάθε νοσοκομείο και σε κάθε δομή υγείας, και είναι εδώ για να προσφέρουν υπηρεσίες με ασφάλεια προτυποποιημένες διαδικασίες για να είναι και οι ίδιοι και οι ασθενείς ασφαλείς, να έχουμε καλές υποδομές».

Δείτε εικόνες από τους ανακαινισμένους διαδρόμους και τα ανακαινισμένα δωμάτια του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Οι ανακαινισμένοι διάδρομοι και τα ανακαινισμένα δωμάτια του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»Οι ανακαινισμένοι διάδρομοι και τα ανακαινισμένα δωμάτια του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»Οι ανακαινισμένοι διάδρομοι και τα ανακαινισμένα δωμάτια του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»Οι ανακαινισμένοι διάδρομοι και τα ανακαινισμένα δωμάτια του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»Οι ανακαινισμένοι διάδρομοι και τα ανακαινισμένα δωμάτια του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»Οι ανακαινισμένοι διάδρομοι και τα ανακαινισμένα δωμάτια του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»Οι ανακαινισμένοι διάδρομοι και τα ανακαινισμένα δωμάτια του παιδιατρικού νοσοκομείου «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top