Πέτσας: Γιατί έκλεισε η εθνική Αθηνών-Λαμίας

Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός για τη «Μήδεια»

Aπόσπασμα από όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

«Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα» τόνισε  ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» προσθέτοντας ότι από την περασμένη Πέμπτη γίνονται συνεχώς συντονιστικές συσκέψεις όλων των εμπλεκομένων μερών, για την επιτυχή αντιμετώπιση της «Μήδειας».

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Στα λευκά όλη η Αττική – Κλειστοί δρόμοι

Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι οι παρεμβάσεις σε όλη την Ελλάδα ήταν όλες αυτές τις μέρες επιτυχημένες, αλλά σήμερα η Αττική αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα κι αυτό γιατί δεν είναι συνηθισμένη να είναι αντιμέτωπη τόσο έντονο κύμα κακοκαιρίας.

Στιγμιότυπο απο τα διόδια των Αφιδνών την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Για το λόγο αυτό από νωρίς το πρωί υπάρχει ισχυρή σύσταση να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, ακόμα και για τους εργαζόμενους σε συνεννόηση με τους εργοδότες τους και η όλη κατάσταση σε όλα τα μέτωπα θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ώρες.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Μέχρι πότε θα χιονίζει στην Αττική

Σε ότι αφορά την έντονη κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, ο κ Πέτσας είπε κατηγορηματικά ότι αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους.

«Προτιμήσαμε να κλείσουμε την εθνική οδό για να μην έχουμε πάλι εικόνες ανθρώπων που θα εγκλωβιζόντουσαν στα αυτοκίνητα τους μέσα στην παγωνιά, όπως έγινε το 2017 επί ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι και για την εθνική οδό, η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ώρες

Εκχιονιστικό μηχάνημα στην Αθηνών Λαμίας

Εκχιονιστικό μηχάνημα στην Αθηνών Λαμίας

 

Nα αποφύγουν τις μετακινήσεις για την ασφάλειά τους και να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καλεί την ίδια ώρα ο κ. Πέτσας τους πολίτες της Αττικής, με ανάρτησή του στο twitter.
 

 

Κακοκαιρία Μήδεια: Κριτική ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση για «επιτελική ανικανότητα»


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top