Η Ντόρα έστησε γλέντι στο πατρικό της οικογένειας Μητσοτάκη

«Η Ελλάδα έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό»

Γλέντι για τον αδερφό της Κυριάκο, που από σήμερα είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, έστησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο πατρικό σπίτι της οικογένειας στη Χαλέπα Χανίων.

«Σήμερα αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει. Και έχει κάθε λόγο για να γιορτάζει γιατί πραγματικά ο λαός εμπιστεύθηκε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Μία μεγάλη νίκη, προσωπική -επιτρέψτε μου να πω- του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές, κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δώσουν την εμπιστοσύνη τους, την θετική τους ψήφο και αυτό για μένα έχει μεγάλη σημασία», δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός»

Ποιοι εκλέγονται βουλευτές σε Αθήνα και Πειραιά

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι, νικητής είναι ο ελληνικός λαός γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς εδώ, στα Χανιά, στην Κρήτη, έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον τέταρτο Κρητικό πρωθυπουργό. Ο δικός μου ρόλος θα είναι αυτός που είπα και παραμονές των εκλογών. Ο ρόλος του μαχόμενου βουλευτή, του υποστηρικτή του κυβερνητικού έργου, του ανθρώπου που θα έχει κύριο μέλημά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης», σημείωσε η κυρία Μπακογιάννη.

Ποιοι celebrities μπαίνουν στη Βουλή και ποιοι… «έφαγαν» πόρτα

Ποιοι αναλαμβάνουν υπουργεία στη νέα κυβέρνηση – Όλα τα σενάρια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top