Διάσημο πρώην μοντέλο κατεβαίνει στις εκλογές

Μεσουρανούσε στα 90’s – Ασχολήθηκε και με την υποκριτική

Πασαρέλα μοντέλα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Γιάννη Μώραλη θα είναι η Νόνη Δούνια.

Το διάσημο πρώην μοντέλο, που μεσουράνησε στα ‘90’s, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του την περασμένη Κυριακή.

Οι «Pretty Women» των εκλογών: Υποψήφιες που… μαγνητίζουν

«Τα τελευταία χρόνια νιώθω ότι η πόλη που γεννήθηκα και ζω εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, βίωσα από κοντά τις προσπάθειες και το έργο της Δημοτικής Αρχής. ‘Έτσι πήρα την απόφαση να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη», δήλωσε η ίδια, μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά.

Η Νόνη Δούνια σε έξοδό της

Η Νόνη Δούνια ήταν υποψήφια Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εθνικές εκλογές / Πηγή φωτογραφίας: NDP

Η πιο hot γραμματέας κόμματος είναι 23 ετών και…αναστατώνει το Facebook

«Στη Νόνη έχω εκτιμήσει το γεγονός ότι σε κάθε κάλεσμά μας τα τελευταία 5 χρόνια να βοηθήσει με την παρουσία της στις εκδηλώσεις μας,  είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει με διάθεση και με μεράκι. Πιστεύω ότι η Νόνη Δούνια έχει πολλά να προσφέρει, αγαπάει τον Πειραιά και μέσα από την υποψηφιότητά της, θέλει να συμβάλλει στην κοινή μας προσπάθεια. Της εύχομαι καλή επιτυχία», είπε ο κ. Μώραλης.

Η Νοτοπούλου το παράκανε με το photoshop και έφαγε… «κράξιμο»

Την κυρία Δούνια καλωσόρισε στον συνδυασμό του κ. Μώραλη και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία με τον πρώην μοντέλο.

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τη Νόνη Δούνια ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο και συνεχίζουμε όλοι μαζί δυνατά για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ», έγραψε ο κ. Μαρινάκης.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top