Μητσοτάκης: Δεν ευημερεί μια επιχείρηση χωρίς ευχαριστημένους εργαζόμενους

Τι ανέφερε από τη Ρόδο - Η ανάρτηση με τον μοναδικό μαθητή των Αρκιών

«Καμία επιχείρηση δεν ευημερεί μακροπρόθεσμα αν οι άνθρωποί της δεν είναι ευχαριστημένοι. Θα δώσουμε κίνητρα στις επιχειρήσεις να προσφέρουν στους εργαζόμενους παροχές και εργαλεία εξέλιξης, ώστε να είναι συμμέτοχοι στην επιτυχία της εταιρίας στην οποία εργάζονται» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Ρόδο. 

O κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στην  ανάγκη αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, αλλά και στην παροχή κινήτρων για «πράσινα ξενοδοχεία». «Θέλουμε να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν και να δώσουμε κίνητρα για να γίνουν τα ξενοδοχεία ενεργειακά πιο αποδοτικά. Και θέλουμε μια ανάπτυξη που σέβεται το περιβάλλον και προστατεύει το φυσικό πλούτο. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια για νησιά χωρίς πλαστικό» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε: «Ήρθε η ώρα η χώρα να πάει μπροστά και να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση και στον κ. Τσίπρα ότι αρκετά, δεν πάει άλλο, και ότι έφτασε πλέον η ώρα της πολιτικής αλλαγής». Ζήτησε ακόμα να στηριχθεί στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές ο νυν περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με τον οποίο όπως τόνισε «μοιράζονται το ίδιο όραμα για τα νησιά και μιλάνε την ίδια γλώσσα», αλλά και ο υποψήφιος δήμαρχος της Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. 

Η κατάθεση στεφάνου με τον μοναδικό μαθητή των Αρκιών

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέθεσε στεφάνι κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου, το οποίο του  το έδωσε ο μικρός Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού Σχολείου των Αρκιών. 

Δείτε τι έγραψε ο  κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του στο twitter για την κατάθεση του στεφανιού και τον μικρό Χρήστο.  

        

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top