Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ας πάει στη Μακεδονία χωρίς κλούβες»

Επίθεση στον πρωθυπουργό από τον Βόλο

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης από τον Βόλο, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για τον «απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής ζωής» και την «κατάντια του ελληνικού κοινοβουλίου».

Μιλώντας στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι τέσσερις θεσσαλικές ΝΟΔΕ, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα ενότητας, ανανέωσης, νίκης και αισιοδοξίας.

«Σήμερα η παράταξη διεκδικεί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα γίνει πράξη το 2019. Η ΝΔ έχει ρίζες. Είναι κοντά στον απλό πολίτη. Δεν είναι απλά μεγάλο κόμμα. Είναι μεγάλο λαϊκό κόμμα, που ταυτίζεται με τις ελπίδες, τα οράματα και τις προσδοκίες των πολλών. Το κόμμα που σε μεγάλες δυσκολίες στάθηκε όρθιο, χάρη σε εσάς, χάρη στους απλούς Νεοδημοκράτες. Σας ευχαριστώ για ό,τι έχετε προσφέρει στην παράταξή μας. Και χωρίς την οικονομική ενίσχυση. Τα τρία χρόνια εξυγιάναμε τα οικονομικά της ΝΔ. Είμαστε το μεγαλύτερο κόμμα στην Ευρώπη, με μέλη που καταβάλλουν την ετήσια συνδρομή τους. Κρατήσαμε ψηλά τη ΝΔ με την παρακαταθήκη που μας άφησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», είπε. 

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα τον κατηγόρησε ότι εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και ότι έπνιξε τους πολίτες στους φόρους για να χρηματοδοτήσει τα πελατειακά ρουσφέτια των κολλητών και φίλων του. 

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών είπε:

«Ας πάει στη Μακεδονία να περιοδεύσει χωρίς ΜΑΤ και κλούβες και να εξηγήσει στους Μακεδόνες γιατί αυτή η συμφωνία είναι τόσο καλή».

Νωρίτερα από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ είχε εκδοθεί η ακόλουθη ανακοίνωση:

«O κ. Τσίπρας μοιάζει πια με παλιό πικάπ στο οποίο έχει κολλήσει η βελόνα. Μόνο που η σκόπιμη διαστρέβλωση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας δεν πείθει πια κανέναν. 

Με την επικείμενη πολιτική αλλαγή θα αρχίσει μία καλύτερη εποχή για την χώρα. Αυτό επιθυμεί η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων, και σε αυτό προσβλέπουν ήδη και οι ξένοι επενδυτές, όπως τόνισε σήμερα και ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Εμανουέλ Μπαρόζο». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top