Μητσοτάκης από την Κω: Βιώνουμε την πιο ανίκανη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

«Πληρώνουμε πολύ ακριβά τους πειραματισμούς Τσίπρα και Καμμένου»

Μητσοτάκης από την Κω:  Βιώνουμε την πιο ανίκανη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης

«Βιώνουμε τη χειρότερη, την πιο ιδεοληπτική, την πιο ανίκανη, την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην  ομιλία του σήμερα το βράδυ στην Κω. «Πληρώνουμε πολύ ακριβά τους πειραματισμούς του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου»,   ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.   

Έκανε επίσης έναν  απολογισμό του πρώτου του έτους στην προεδρία της ΝΔ και  είπε ότι «μπολιάσαμε το κόμμα με νέες ιδέες, με νέα μυαλά. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά. Αλλάξαμε γραφεία. Μειώσαμε τις λειτουργικές δαπάνες. Εναρμονιστήκαμε με το αίσθημα των καιρών. Πρέπει να είμαστε λιτοί και προσεκτικοί με τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Όπως βάλαμε σε τάξη τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας, έτσι θα βάλουμε σε τάξη και τα οικονομικά της χώρας».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ακόμα ότι «η πιο μεγάλη μας επιτυχία ήταν ότι ξεφύγαμε από μια κακή παράδοση, η οποία μπόλιασε το πολιτικό σύστημα με το μικρόβιο του λαϊκισμού. Αποφασίσαμε να μιλήσουμε στους πολίτες με τη γλώσσα της αλήθειας. Είναι πολύ εύκολο στην αντιπολίτευση να υποσχεθεί στους πολίτες περισσότερα από όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις την επόμενη ημέρα. Εξάλλου, είναι νωπές οι μνήμες από τις εποχές που ο κ. Τσίπρας πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και υποσχόταν ένα πρόγραμμα παροχών ύψους 12 δισ. ευρώ».

Ο πρόεδρος της ΝΔ  εμφανίστηκε βέβαιος ότι «θα κερδίσουμε τους πολίτες και πάλι μόνο μέσα από την ειλικρίνεια. Μόνο μέσα από ένα πολιτικό λόγο, ο οποίος θα είναι τεκμηριωμένος προσεκτικά διατυπωμένος και θα απαντά στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών». Όπως υποστήριξε  «όσο πιο γρήγορα έχουμε εκλογές τόσο το καλύτερο για τη χώρα». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top